Létezik olyan modellügynökség Magyarországon, hogy Euromodels? (elvileg románia a székhelye)
Figyelt kérdés
A minap megkerestek és nem tudom eldönteni, hogy kamu e az egész és csak jól átakarnak e verni. Ti tudtok róla valamit? Előre is köszi a választ! :)#Euromodels
2014. jún. 14. 20:35
1/2 anonim válasza:
Megkerestem az oldalukat, és azt írják, hogy az egyik a legnevesebb a román ügynökségek közül. Nem tudom, hogy ebből mi igaz, és mi nem, de ameddig nem kérnek tőled pénzt portfólióra vagy egyébre, addig szerinten nem akarnak lehúzni. Lehet, hogy nem kamu, bár én még nem hallottam róla.
2/2 anonim válasza:
Igen, tobbszor is dolgoztunk veluk partnerkent nagyon megbizhato es korrekt emberek. A kommunikacioval nagyon elegedettek vagyunk es a munkatarsak marha jo fejek :) Tudom hogy meredek a modellkedes de nincs benne semmi atveres, korrekt partnerek csak ajanlani tudom oket ha valaki igen kezdo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!