Egy modellnek izmosabbnak kell lennie? Szerintetek van némi esélyem? 17L
Én magam teljesen fiúsnak látom, sokat eszem mindig, emellett sportolok:többet biciklizek,görkorizok, és néha futok.
Valaki mondta,hogy jó alakom lenne a modellkedéshez,ezután kezdtem el gondolkozni rajta.Persze nem akt fotókat, és a tanulás mellett csinálnám, hobbiként ha ez így megoldható lenne. Mit gondoltok?Izmosabbnak kéne lennem hozzá?Elég széles a csípőm? [link]
Nincs csúnya arcom.
Egyébként egy alkalommal 5ezret adnak.
Ha tényleg 178 cm vagy ( és nem 174cm), mert sokan hazudnak ám a centikben, de úgyis objektíven lemér majd Téged az ügynökség és akkor kibukik a hazugság), akkor mehetsz külföldre is kifutóra. Alakod nincs rossz, ahogy írták is, annyira nem bomba, de alakítható vagy, meg ugye csak 17 éves...én mondjuk 17 évesen soványabb voltam sokkal, a derekam is karcsúbb volt. A csípőd nem széles, pont jó.
Egy a lényeg: magyar modelleknél 36-os méreted kell legyen (kg nem számít), külföldön ez már sok, ott 32-34es dívik. (nem fogsz beleférni a designer ruhákba)
Suli mellett lehet modellkedni hobbiból, de akkor tényleg nem fogsz csak havi 5-10eFt-ot keresni. Aki komolyan modellkedni akar, az sokszor napi 12-18 órát dolgozik, alig alszik, nonstop repülőn van, magánélete semmi, csak alkalmi kapcsolatai lesznek.
Köszi a válaszokat.
Épp emiatt nem akarom munkaszerűen űzni ezt. Mikor van időm,lehetőségem és hívnak akkor mennék. Leginkább fotómodellnek.Egy fotós hív ilyenekre,majd kiállításra kellenek a fotók.
Nem a sok pénz hajtana, de azért ez a kevés is jól fog nekem zsebpénznek, meg amúgy is szeretem csinálni,így nem nagy dolog. Elkezdtem edzeni.A mellemmel nincs mit csinálnom,az ugyanilyen marad, ám fenékre és combra formásodnék.
Szia!
Nagyon jó alakod van. És aki azt mondja,hogy "piszkafa" az csak féltékeny, hidd el. Szerintem nem kéne hozzá izmosabbnak lenned,és abszolút nem széles a csípőd. :) Szerintem jó esélyeid lehetnek,sok szerencsét!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!