Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy működik a modellkedés?...

Hogy működik a modellkedés? Mert én Magyarországon élek, csak nem Budapesten! És, ha mondjuk felvesznek az egyik modellügynökséghez, akkor ott adnak szállást ahol lakhatok, vagy azt nekem kell megoldanom?

Figyelt kérdés
És amúgy,hogy megy az,ahogy felvesznek? Pl..: Felhívom őket,és megmondom,hogy modellkedni szeretnék,elmondom hány cm vagyok,és ,hogy milyenek a méreteim? Vagy érdemesebb ímélen? :D

2014. jún. 10. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez úgy megy, hogy odamész személyesen és vagy kellesz vagy nem egy ügynökségnek. Érdemes előtte telefonálni, hogy időpontot kérj.

Kezdő modell magának fizet mindent, és elég sokba fog kerülni az utazás meg minden. De majd elmondják. Az én véleményem az hogy Magyarországon nem éri meg modellkedni. Sokba van és kb semmit nem lehet vele keresni. Na meg a kezdő modellekkel sokszor nem bánnak túl szépen... kb mint valami üres fejű próbababával.

2014. jún. 10. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Így már tisztább a "kép"! Am. nem magyar országon szeretnék modellkedni,csak itt szeretném kezdeni! Mint pl..: Palvin Barbara, Ebergényi Réka,stb... És körülbelül mennyit kell érte vizetni? Havonta kell,évente?
2014. jún. 11. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Küldened kell egy e-mailt egy vezető ügynökséghez (Attractive, Icon, Visage, VM) ahol semmit nem kell fizetned csak azt, hogy felmész hozzájuk Pestre hogy megnézzenek.

Ha behívnak az már egy jó visszajelzés és ha felvesznek attól nem lesz mindennap munkád így csak 1-1 napra kell felutaznod, nem kapsz ott szállást mert az éjszakát már otthon töltöd (rosszabb esetben ha sokáig tart a munka akkor hazafelé a vonaton).

Külföldre pedig csak akkor mehetsz ha jók a méreteid, magasságod és van egy erős könyved.:)

2014. jún. 11. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
3. Hogy érted,hogy "erős könyved" ? :D
2014. jún. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!