Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyenek azok a lányok,...

Milyenek azok a lányok, akikre azt szokták mondani, hogy nagyon kevés van belőlük? Képek is jöhetnek!

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezt, mert akikre ilyet mondanak, én nem látok bennük semmi rendkívülit. Sem szépségre, sem alakra, sem egyebek.Smink meg egyebek nélkül észre sem lehetne venni, olyan mint a többi átlagos lány. Szóval, hogy miért is olyan rendkívüliek? Nyilván egy retusált képen mindenki jól néz ki, de pl. egy utcán elkapott képen semmi rendkívülit nem látni benne, hacsak azt nem, ha mondjuk az illető ismert. Szóval, lehet, hogy velem van a baj, de kíváncsi lennék mások hogyan látják ezt.
2014. jún. 4. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem Palvin Barbi szép.
2014. jún. 4. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Természetes vörösek? A népesség 1%-át teszik ki. Ha levesszük a férfiakat, akkor 0,5 :D kb.
2014. jún. 4. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Osztom a 2. válaszolót. Szerintem ahhoz, hogy valaki kül9nleges legyen, ritkaságszámba menjem, nem kell különösebben szépnek lenni, legyen szokatlan. Például igen, szokatlan hajszín. Vagy szokatlan magasság, nagyon magas (180 fölött) vagy nagyon alacsony (150 alatt). Vagy szokatlan alak, például nagyon keskeny derék nagyon széles csípőhöz. Szóval ami nem az átlag.

Szerintem.

2014. jún. 4. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj, nem figyeltem, hogy ez a modellkedés kategóriájában van :D Akkor a válaszomat vedd figyelmen kívül.
2014. jún. 4. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem félreértelmeztétek a kérdést. Az 1. válaszoló sejtette mire gondolok. Szóval, amikor a modell, vagy ismertebb nőkre, akik közül mondjuk némelyeket kikiálltanak gyönyörűnek, és azt mondják róluk, hogy a holdról jöttek, és hogy kb. a nők 5%-t teszik ki, meg hogy az utcán nem mindennap találkozol ilyenekkel. Na ezt nem értem igazán, hogy ezt miért mondják, már fentebb is kifejtettem, hogy miért nem értem. Hiszen, ha jól megnézzük őket, én pl. az utcán nem biztos hogy észre venném, hogy az a nő olyan különleges és ritka, hogy kitűnne egy átlagosabb nő mellett.
2014. jún. 4. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:

instagram.com/dorinakovacsi

instagram.com/szonjaveres

:D

2014. jún. 4. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez szubjektív, de esetleg Helena Mckelvie, Magdalena Frackowiak. ők szerintem olyan modellek, akikben van valami különleges, és mégis szépek
2014. jún. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!