Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek ez kamu lehet?

Szerintetek ez kamu lehet?

Figyelt kérdés
Facebookon rám írt egy csaj hogy érdekel-e a modellkedés, kért pár képet, véleményezett és mondta hogy lebeszél pár időpontot egy fotóssal és én választhattam egy helyet is (erdő) amiről majd kell pár képet küldenem hogy könnyebben megtervezhessék a munkát...ez szerintetek életszerű? Július vége fele lenne, és megkért hogy a pasimnak még ne mondjam el mert lehet csak balhé lenne belőle...xiii kerületben van a victor hugo utcában elvileg.

2014. jún. 2. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem vagy olyan naiv mint ahogy így leírtad?

Van munkaszerződésed?? Mert a modellkezéshez is kell. Találkoztál személyesen már a "főnökkel"? akinek az alkalmazásában állnál? Találkoztál már a fotóssal?

Van valami honlapjuk vagy cégnevük ennek a modell ügynökségnek??

2014. jún. 2. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom! El ne menj, annyi ilyenről hallani. Kérdezd meg anyukád, beszéljetek meg találkozót ezzel a nővel és tényleg minden formalitást intézzetek el. Ha azt mondja ne szólj a barátodnak, az már gyanús. Lehet hogy már nagy korú vagy de akkor is szólhatsz anyukádnak, hogy mit gondol.
2014. jún. 2. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a "ne szólj róla a pasidnak" dologtól én kapásból menekülnék..pont így kezdődnek a horrorfilmek.
2014. jún. 2. 17:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Pont ilyen válaszokra számítottam. Nekem is elég fura ez az egész, nem értem hogy lehetek ilyen hülye :D
2014. jún. 2. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu. Én nem mennék el az tuti. :/
2014. jún. 2. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj a pasidnak róla... pfff el nem mennék... főleg vadidegenekkel erdőbe "fotózkodni". Ebből akár laza emberrablás is lehetne.
2014. jún. 2. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted melyik ügynökségnél dolgozik? Vagy mihez kell nekik modell? Mert azért nem mindegy hogy kabátot reklámozol vagy meztelenül mutogatod nyílásaidat... :D
2014. jún. 2. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg ugye ott indul, hogy mitől csaj valaki, mert Zsuzsinak hívják és női profilképe van? Hidd el, ezrével vannak lányok, ha valaki fotózni akar és kell egy modell, ha meg valódi a megkeresés, az nagyon nem így zajlik. Nem egy fiatal lány sírta ki a vállamon magát egy-egy ilyen kaland után, ne te legyél a következő.
2014. jún. 3. 11:28
 9/9 anonim válasza:

A pasinak több facebook oldala van. (Mind csak erre a célra.)

Nőként bekóstol, hogy jó modell arc vagy, esetleg több kamu oldalról rád ír, hogy csináld és a fotós oldalán esetleg látsz pár fényképet is, amiket vagy ő csinált, vagy leszedett valahonnan. Te meg szépen belesétálsz egy aberrált állat karmai közé, aki kimegy veled az erdőbe és akármi is lehet. Fotózásra kell személyzet is. Egy fotós kevés. Sminkes, kellékes, bevilágító. Min. 3 ember. Ha végül csak a fotós ér oda, ki se szállj a kocsidból.

2015. márc. 25. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!