Csak szerintem csúnya ez a modell lány, otthon, smink nélkül?
hát én nem hsizem,h ez a lány modell lehetne.átlagos csúnyácska tinilány.ilyen szemöldökkel,bőrrel,orral?a haja sem szép.ez tuti kamu.
vagy küldj már képet róla,ahol ki van sminkelve,és "modellkedős" fotó!mert ahhoz azért nagy változás kéne!vagy tényleg ennyire előnytelen a kép..
Kedves válaszírók ! Először is gratulálok nektek ! Egyetlen intelligens válasz sem született a részetekről -LOL-
Ne haragudjatok :D Ma kötekedős napom van ... De ennek ellenére tényleg őszinte voltam, talán nem kellett volna ennyire cinikusan kifejeznem magam ... de ez van
Azért kérdeznék én is tőletek :
1. Biztosra állítotok valamit valakiről akiről azt sem tudjátok kicsoda ... miért is ? Ténynek állítjátok be személyes véleményeteket ... na ennek ... mégis mi lehet az oka ?
2. Szép vagy csúnya ? De most őszintén pls szerintem ez annyira relatív ... de cáfoljatok meg ha tudtok :D
3. Aki azt írta a kérdezőnek, hogy : " te szerencsétlen " nyilván saját frusztrációit próbálja kompenzálni azzal, hogy valaki mást megpróbál lehúzni ... igazam van ? Lehet kedves válaszoló, hogy inkább te érzed magad szerencsétlennek ?
4. Mi az hogy " normális modell " ... ennyire gyorsan fejlődik a tudomány vagy csak én maradtam le ... mert tudomásom szerint a mai pszichológia még nem képes definiálni azt a kifejezést, hogy " normális " ... és mielőtt belém akarnátok kötni :) jelzem számotokra, hogy én ezzel foglalkozom
Kedves kérdező ! A lány egyáltalán nem csúnya, de abban igazat kell adnom a válaszíróknak, hogy a kép nem sok mindent ad vissza, és rossz minőségű :)
Kedves Harcikacsa, én a 16:09-es választ írtam amiben szerintem nem sok bántó dolog volt na de mindegy. Persze lehet a lány modell, engem igazán nem zavar, de nincs az a modellekre jellemző karakteres arca, mint pl.: [link]
Modellnek pedig ilyeneket keresnek. Fennáll még az a lehetőség, hogy a lány nem ilyen modell, hanem pl. a Spar reklámújságban promótálja a kelkáposztát. Az ilyen reklámokhoz meg inkább átlagembereket keresnek, de szerintem senki nem az ilyen típusú modellre gondolt a kérdés alapján, főleg, hogy az azt vetette fel, hogy mások szerint is csúnya-e a lány. (Ebből olyan hangvétel érződött ki, hogy mindenki Miranda Kerr-ről várt egy smink nélküli képet.)
A kép amit a kérdező feltett nagyon előnytelen, ráadásul még azt is írja, hogy szerinte csúnya a lány. Nem tudom, mit várt, hogy mindenki leírja hogy á dehogy, milyen szép lány?
SZERINTEM átlagos lány, aki többet is kihozhatna magából. Persze valakinek biztos ő a legszebb (vagy lesz...), de mint látod a többség szerint (a kép alapján) csak átlagos. Viszont a kérdés a külsejéről szólt, ha most mindenki leírja neki, hogy csak a belső számít meg hogy a szépség relatív akkor azzal mire jut?
Szóval értem, hogy mit szeretnél képviselni, de szerintem ne kezdj ilyen boncolgatásokba amíg nincsenek jól megindokolt érveid.
Kedves 16 : 09 -es válaszoló :) Ne vedd magadra , egy kicsit én is hibáztam , mert nem jeleztem hogy a te véleményed kivételnek számít abban tényleg semmi bántó nem volt Tetszik ahogyan leírtad a véleményed a válaszomról ... összeszedett és értékes válasz részedről
Annyiban viszont félreértesz hogy én nem a külsejére értettem a válaszomat, mert igen arra mondtam hogy relatív és az a sztereotípia, hogy " nem a külső, hanem a belső számít " nem tudom, hogy annak idején időszámításunk előtt ezt ki találta ki ? de egy teljesen értelmetlen megállapítás A külső igenis számít !!! Mert aki teheti, annak kötelessége törődni önmaga esztétikájával és ez alól csak azok lehetnek kivételek, akik valamilyen testi fogyatékosság által akadályoztatva erre nem képesek ... őnáluk más megközelítést kell alkalmazni, de soha nem diszkriminálni
Kicsit eltértem a tárgytól :D Értem azt is mit értetek átlagos külső alatt,( bár senkinek sem átlagos a külseje, mindenki egyedi ) és igazad van, csak ezt kevesen ismerik , hogy " átlagos " csak adott szempontokból vizsgálva lehet valaki, összességében soha még külsőre sem de tény, hogy a profi modelleken felfedezhető jegyek nem jellemzőek a képen látható lányra. Ha ő modell akar lenni, lehet ... de megfelelő szakértők segítségét kell igényelnie hozzá .... de azért a csúnyától még " átlagos "értelemben is messze áll :)
Az előző válaszolónak üzenem : hogy az " intelligens " és a LOL szavak párosítását külön azért írtam, hogy szerezzek neked egy jó napot ( ha már viccesnek találtad ) :D És lesett hogy mit értesz normális alatt :) mondtam hogy csak kötekedni akarok és nálad csak aszóhasználatba akartam belekötni :) Ne vedd személyesnek , én csak lázadni akartam az ellen, hogy 1000 -ből majdnem 1000 ember használja tranzakciói során a normális és a nem normális kifejezéseket annak ellenére, hogy ezeknek a szavaknak nem is létezik valós jelentése, legfeljebb konvencionális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!