Ezek a modellek egészségesek, szépek, csinosak? Vélemény róluk? (link)
Őszintén szólva, szerintem egészségügyileg ez már a túlsúlyos kategória. Nem tudom, mennyi lehet a BMI-jük, de tuti normális feletti.
Szerintem ugyanúgy, ahogy a csontsovány vékonyságot, úgy ezt a típust sem kellene "propagálni", mert egyik sem egészséges.
Egészségesnek nem egészségesek, hiszen el vannak hízva. Csinosak-e? Hát amelyik még arányos az tud csinos lenni, tehát arányosan nagy mindenütt, de pl a körték már nem, mert a kisebb mellükhöz, akkora faruk van, mint egy muraközi lónak.
Általános vélemény: valahol szükségük van rájuk, hogy prezentálhassák, hogy X kg felett is lehet divatos az ember.
Bár én pont a középutat hiányolom a kifutókról, tehát az ideális modell valahol a pálcika és a plus size között van, hisz az átlag végül is az. Tehát szívesebben néznék 170 centis 60-65 kilós modelleket, mint 180 centis 50 kilósat.
Nem nevezném őket egészségesnek,szerintem ez a kategória már telt fölött van.
Van akinek kifejezetten jól áll a vaskosabb testalkat...(köztük is lenne olyan) viszont ez már sok.
Szépnek lenni szépek...a smink sokat dob, az arcukkal nincs is semmi gond.
Volt olyan akinek a derekán látszott azért a csinosság és nem volt olyan hurkás...őt nevezném csinosnak közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!