Nektek mi a véleményetek Baczay Dalmáról?
Figyelt kérdés
Szeretnék modellkedni és ő az egyik kedvencem itthon. Én nyílván nagyon szeretem a karakterét, de kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel. 17/L2014. máj. 18. 14:51
2/10 anonim válasza:
Nem hallottam róla,de ő a 14 éves lány? Mert akkor hallottam róla.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya, nemtudom mitől annyira felkapott, nincs olyan arca, amire azt mondom, hogy szép, vagy különleges.
5/10 anonim válasza:
Láttam egy interjúját,szerintem visszafogott lány.
6/10 anonim válasza:
Jesszus rákerestem és úgy néz ki, mint egy homokos srác :D nagyon közel van a szemöldöke a szeméhez, ezért férfias. Tuti sikeres lesz a modellvilágban, oda pont ilyen rusnyaságok kellenek. Amúgy olyan, mint egy androgün modell (a lányos fú modellek, akiket olykor nőnek öltöztetve fényképeznek).
7/10 A kérdező kommentje:
Külföldön örülnek a sikerének, mindenki biztatja, támogatja....itthon meg nem hogy büszkék lennénk arra, hogy milyen sikeres modelljeink vannak, inkább jön belőlünk, hogy "de ronda" , "rusnyaság"..irigység helyett lennénk büszkék arra amink van ebben a kicsi országban!!!
2014. máj. 23. 23:16
8/10 anonim válasza:
1, Örülök a sikerének és sok sikert kívánok neki.
2, Szerintem sem szép, de az arca tényleg karakteres.
3, Pasiként mégis mire legyek irigy? :D
4, Büszke vagyok arra, amink van. Gyönyörű a táj és szurkolok a sportolóinknak! :) De ennek semmi köze a kérdéshez, a véleményünk kérdezted. Dolgozd fel, hogy ez a véleményünk.
10/10 anonim válasza:
Modell alkat, ez tény.
Remélem sokra viszi még, bár eddig nem hallottam róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!