11/23 anonim válasza:
őszintén?
-fát szállító látvány! :D
12/23 anonim válasza:
Csodááás Bertusunk persze hogy szép!!:)
13/23 anonim válasza:
ezt azért kérdezed mert ez te vagy??:D
14/23 anonim válasza:
szép, de átlagos, még ezen a képen is, ahol szét van sminkelve.
szóval biztos egész jó karriert futhat be, mint sokan mások, de semmi különös. nekem nem unszimpatikus, mint az páran írták, ahhoz ismerni kéne.
15/23 anonim válasza:
Szerintem semmi extra nincs benne,nem értem,hogy lehet modell. Csinos,de nem különleges az arca. És őszintén? Tényleg buta feje van..
16/23 anonim válasza:
Arcra semmi különös, alakja meg ijesztő. Azokkal a karokkal szerintem egy pár kilós szatyrot alig bír el... Ha valaki sportosan vékony, azzal nincs gond, de már anorexiás.
17/23 A kérdező kommentje:
Okee csak pár dologra reagálva...
-nem én vagyok de ismerem:)
-nem anorexiás, és sportol rendszeresen!!
-nem buta, sőt!!!!
2014. máj. 19. 19:13
18/23 anonim válasza:
nekem is nagyon unszimpatikusnak tűnik,persze nem ismerem így nem lenne jogom ezt mondani, de a képei alapján nagyon nem látom a jó kisugárzást
19/23 anonim válasza:
hát külsőre azért elég modelles :D (látom az is és nem rosszra gondolok csak a képei :D)
szerintem szép :) vagyis a képek alapján :)
20/23 anonim válasza:
Én is ismerem őt, és egy tündéri lány. Az a fürdőruhás kép, amit valaki belinkelt itt róla, már nagyjából két éves, és azóta nőiesedett Berta. És igen, nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!