Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van rá esély, hogy fotómodell...

Van rá esély, hogy fotómodell legyek?

Figyelt kérdés
12 éves Győri lány vagyok. Sokan mondják, hogy idősebbnek néznek ki a koromnál. (néha az öcsém anyukájának néznek) 168 cm vagyok kék szemem és vöröses szőke hajam van. 2008-ban jártam először fotózáson és nekem nagyon tetszett... szeretnék evvel foglalkozni.... Anyukám sokszor szekál, hogy nem jó az alakom pedig szerintem jól nézek ki.

2014. ápr. 16. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:

nem kötözködésből írom, de ezzel és nem evvel :)

Amúgy igen, lehetne belőled modell, a kérdés csak az, hogy mennyire jó a kisugárzásod, az arcod mennyire karakteres. :) Esetleg küldhetnél egy képet priviben, úgy többet is tudok mondani. 19L

2014. ápr. 16. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Ha annyira idősnek nézel ki, hogy az öcséd anyukájának néznek 12 évesen, akkor nem hiszem, hogy a modellség jut rólad eszébe másoknak először. A modellek fiatalosak és frissek.

Ha gondolod, nekem is küldhetsz képet, ha kíváncsi vagy egy elfogulatlan véleményre.

2014. ápr. 16. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

"evvel" Az IQ-d mindenesetre megvan hozzá.

Figyu!

Inkább tanulj még egy "kicsit", olvass, művelődj, mert rád fér. 12 éves kis dedós vagy, menj vissza a játszószobádba és öltöztesd a barbie babáidat, mert kb. még azt kéne csinálnod. És csak gratulálni tudok, hogy kiírtad a teljes nevedet. Estére lesz legalább 20 pedomacitól ismerős felkérésed a Fcaebook-on. ;) Ügyes kislány.

2014. ápr. 16. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

1. Tanulj meg helyesen beszélni és írni. Nem "evvel" és főleg nem nagybetű a "győri"...

2. Mi honnan tudjuk, mi lehet belőled? Sehonnan!

A beképzeltséged mindenesetre megvan hozzá...

2014. ápr. 16. 13:31
 5/9 anonim válasza:
79%

mielőtt valakit kioktattok bizonyosodjatok meg a saját "tudásotokról" bunkó banda

Mi a különbség az ezzel és az evvel névmások használata közt?

Az „ez” mutató névmás ragos alakja mindkét formában helyes. A különbség köztük annyi, hogy mai köznyelvünkben az „azzal” gyakoribb, az „avval” pedig ritkább, kissé népies, esetleg régies hatást kelt. L. Balázs Géza–Zimányi Árpád szerk., Magyar nyelvhasználati szótár

2014. ápr. 16. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán fellelhető vagy Facebookon. Igen szerintem lehetnél modell, különleges a hajszíned meg az arcod is, de szerintem még várnod kell pár évet.
2014. ápr. 16. 15:54
 7/9 anonim válasza:
Tanulj egy kis inteligenciát, nem mindeggy,hogy milyen vékony, egykis izom is kell nem csak csont meg bör ,ugye érted mire célzok :))
2014. ápr. 16. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Te beszélsz intelligenciáról? "mindeggy"--tudod, ezt így írjuk: mindegy

Egyébként meg az IQ-t nem lehet tanulni, maximum fejleszteni, de azzal sem sokat lehet elérni, ez egy majdnem fix dolog.

2014. ápr. 17. 08:21
 9/9 anonim válasza:
elírtam nem szándékosan írtam 2 g-vel .
2014. máj. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!