Larzi kérdése:

Karakteres arc?

Figyelt kérdés

Áprilisban szeretném elküldeni a jelentkezésemet néhány Modellügynökségnek, de viszont szerintem az arcom egyáltalán nem karakteres.. van így esélyem?

méreteim:

mell: 80cm

derék: 62cm

csípő: 87cm

175cm magas vagyok és 46-47 kg.

Az első kép 2013,Áprilisában készült:

[link]

Szintén 2013,Április

[link]

A harmadik pedig 2014-ben

[link]

(nem a kedvenc képeim, de ezeken látszik legalább valamennyire az arcom)

Mit gondoltok? Esély van.. legalább egy kicsi?

2014. márc. 13. 21:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát egész jól , sajnos én is 'beleestem' ebbe a hibába 159€-t fizettünk ki (kb 50ezer forint), egy 4 alkalmas workshoppra azaz smink, póz, járás gyakorlás és egy fotózás 200 képpel, az elején nem tudtam pózolni a kifutó végén..vagyis mi csak egy teremben gyakoroltuk, mindig elnevettem magamat, de most már ilyen problémák nincsenek, sokkal több lett az önbizalmam!:) Ez az ügynökség ahol most vagyok minden hónapban rendez egy Castingot ahol ingyenesen részt lehet venni, egyszer voltam már és tetszett, nem voltam betojva a sok embertől:D

Áprilisban megyek haza Magyarba és megpróbálkozok nagyobb ügynökségeknél, hátha! Bár nem hiszem hogy elég érdekes lennék nekik! De egy próbát megér:)

Ja és amúgy magabiztosan járok a kifutón, pózolás megy..:)

2014. márc. 29. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!