Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 14 évesen modell szeretnék...

14 évesen modell szeretnék lenni, mikor és hogyan tudnám elkezdeni?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Írj piriviben,segítek!:)
2014. febr. 28. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Attractive, Icon, Visage, VM.

Jelentkezz hozzájuk és semmilyen más ügynökségnél ne próbálkozz, mert a többi KAMU.

2014. márc. 1. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, ki az az állat aki itt folyton ezt a három ügynökséget reklámozza. Minden kérdésre folyton emlegeti mint valami imát ezt a három nevet... Marhaság!

Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy ugyanaz a tulaj....

Ha kezdő vagy,kezd egy kis ügynökségnél ahol ki tudod próbálni magad, általában tök ingyen kapsz mindent. NE költs el fillért sem, amíg nincs egy kis tapasztalatod. Onnantól úgyis tudni fogod.

2014. márc. 1. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, ezeken kívül van még olyan ügynökség, hogy:

[link]

[link]

[link]

Mindtől ismertem lányokat, normális feladatokon dolgoznak, semmi problémáról nem hallottam.

Akárhova is mész, ne kezdj el a semmiért fizetni, az ügynökségek alapvetően a lányok kiközvetítéséért kapnak pénzt, így elvben tőled nem kellene, hogy díjat kérjenek.

2014. márc. 2. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves 4.!

Csak 1, azaz egy topmodellt írj kérlek az általad írt ügynökségektől!!!!

2014. márc. 2. 12:57
 6/7 Ociana válasza:
100%

Ajánlok neked egy oldalt: [link]

Abban biztos lehetsz, hogy ez az egy nem átverés, tv-ben rengetegszer láttam a nőt ahogy hirdeti a modelliskolát.

Nem tudom ismered-e Szabó Nóra Annát, ő is ott kezdte és most épp Japánban modellkedik. Vagy Épp Ágoston Dórit aki ha jól tudom épp Olaszországban dolgozik.

Szerintem olvasgasd egy kicsit az oldalt és gondolkodj el ezen a lehetőségen.:)

Remélem tudtam kicsit segíteni:)

2014. márc. 7. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
#4-es voltam. Mindhárom ügynökségtől ismerek lányokat, akik Magyarországon és külföldön is korrekt, fizetős munkákon dolgoztak. A "topmodell"-en elmosolyodtam picit, hadd kérdezzek vissza. Jártál már életedben mondjuk egy Fasion Week-en, Jakartában? Ha ez megtörtént volna, tudnád, hogy bizony oda pl. ki lehet jutni ezekkel az ügynökségekkel. Értem én, hogy konkurencia és neked ezt mindig be kell írni, de nagyon átlátszó ám ez...
2014. márc. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!