Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nagyon szeretnék modellkedni!...

Nagyon szeretnék modellkedni! Szerintetek így jó vagyok?

Figyelt kérdés

-nem : lány

-magasság: 170cm

-testsúly: 51 kg ( még fogyókúrázom, szóval ez lejjebb fog menni)

-hajszín: eredeti vörös

-Szemszín: Zöld

szerintetek alkalmas lennék? és hol érdemes próbálkozni? Melyik ügynökség megbízható?

2014. febr. 25. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de nagyon átlagos.. Tucat.. szerintem ne próbálkozz vele :)
2014. febr. 26. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig az álmaidat ne add fel! 2 cm nem a világ, de azért tornázz, végezz nyújtógyakorlatokat, azzal elérheted, hogy 2 cm-vel magasabb legyél. Ezen ne múljon már. A többi adatod megfelelő és a kinézeted is. Az arc amúgy nem elsődleges szempont, fontosabb a mozgás és a fellépés egy modellnél. De nagyon szép arcod van.

[link] Ez csak az egyik lehetőség. Sok sikert!

2014. febr. 27. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Pontosan az utolsó válaszoló egy nagy KAMU.

A link nem egy modellügynökség!!!!!!

Plusz tipikus biztató duma, hogy gyere tökéletes vagy te is csak fizess.

2014. febr. 27. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Még mindig nem azzal a két centiméterrel van probléma kedves utolsó előtti. És nem tudom honnan szedsz ilyen butaságot... Modellkedésnél a karakteres arc a legfontosabb!! Amivel a kérdező pedig nem rendelkezik.
2014. febr. 27. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

Huha! Ennyi jóindulatú embert!

Tudod mit kedves kérdező! Ha célod van, akkor ne érdekeljen az emberek véleménye, mert akkor sosem érsz célba! Valóban nem ismerem ezt az ügynökséget, de ha tényleg modell akarsz lenni, akkor megtalálod a lehetőséget, hogy hogyan legyél az! Arra fel kell készülnöd, hogy ott is sok "jóindulatú" emberrel fogsz majd találkozni, úgyhogy ez ellen ki kell fejlesztened az immunitásodat! :)

2014. febr. 27. 17:29
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy valakinek nincs karakter az arcában, az nem jóindulatúság kérdése. Tucatarcokra az ügynökségek meg nem kíváncsiak.

Van ilyen arca?

[link]

[link]

Mert szerintem nincs. Semmi kiálló arccsont, semmi erős forma. Kerek tucatarccal nem fog menni semmire, de ha hülyeségre akarja költeni a pénzét feleslegesen, akkor hajrá.

2014. febr. 27. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Az egyik különbség, hogy ezt a modellt mesterkozmetikusok készítették fel, profi fotósok készíttettek róla képet, professzionális kamerával, műteremben.

A másik különbség, hogy nem egy korosztály.

Mutass olyan modellt, ami korosztályban és a többi feltételekben is megegyezik a kérdezővel.

2014. febr. 28. 09:44
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

A keresőbe üsd be: modellek smink nélkül

2014. febr. 28. 09:54
 19/20 anonim válasza:

Hogy művészileg melyik arcot látjuk kifejezőnek az szubjektív. Valóban a karakteres arcok a fotóművészek és a festőművészek számára előnyösebbek az érzések kifejezésére. A modelleknek nem ez a feladatuk, hanem a tökéletes szépséget kellene kifejezniük.

Egy fotós másként ítél meg egy arcot, a divatfotós megint másként és egy festőművész is.

Szerintem ezt a kérdést bízzuk szakemberre.

2014. febr. 28. 10:49
 20/20 anonim válasza:
Szia!Figyelj,keress nagy hirdetéseket:mint pl. jó cégeknél és tudod is h ők kik! :) Egy ismerősöm is jelentkezett Zalaegerszegre és bekerült! :) szerintem alkalmas,de ezt nem tőlünk kéne megkérdezni! :) :) de oké :)
2014. márc. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!