180 centi vagyok,14 eves lany Megkeresett egy ugynokség hogy szeretnenek talalkozni velem?
Figyelt kérdés
Csinaltak nehany kepet, aztan kesobb jelentkeztek hogy szeretnenek egy egy eves lehetoseget kinalni nekem: kuldenek ertesiteseket az aktualis castingokrol,feltesznek a honlapjukra,meg ilyenek.
Es azt szeretnem megkerdezi hogy megeri e majd belevagni? Mert engem tényleg erdekel a modellkedes, csak nem tudom hogy ehhez sok mindent kell e feladni ,elore is koszonom a normails valaszokat.
2014. febr. 9. 10:06
1/8 anonim válasza:
Az elso fotózást neked kell fizetni en ugy tudom
2/8 anonim válasza:
Sokat kell feladni: a gyerekkort. Koraéretté válik az ember lánya, ráadásul a szülei meg folyamatosan aggódhatnak, hová kerül, milyen közegbe, milyen hatások érik, mennyire torzul el az élete és a személyisége. Mert ez az időszak a felnőtté válás, lelki értelemben is. Ha valaki narcisztikussá válik (önimádat) akkor eltorzul a személyisége.
3/8 anonim válasza:
Hát sokmindent fell kell adni,de ha ebből a jövőben megtudnál élni akkor megéri.A tenulást is nehéz lesz megoldanod és a szüleidet is ritkán fogod látni ha belevágsz.
4/8 anonim válasza:
Első körben ALAPOSAN NÉZZ UTÁNA az ügynökségnek! Engem már paliztak be majdnem. Engem is csábítottak mindennel, hogy csinálnak portfóliót, mehetek majd külföldre modellkedni és a többi, de szerencsére volt annyi eszem, hogy nem ugrottam bele utánaolvasgatás nélkül. Nagyon-nagyon sok "ügynökség" nem csinál mást, csak lehúzza a klienseit pénzzel (a portfólió elkészítésének az árát elkérik) és többet nem is hallasz felőlük, mindván "hát még senki sem választott ki téged, aranyom". Ezért is mondják, hogy a PROFI ügynökségek NEM KÉRNEK PÉNZT az első alkalommal, csak a jövőbeni felkérések fizetéséből kapnak majd x%-ot. Tehát ha olyan ügynökség keresett fel, akinél valamilyen, BÁRMILYEN címszóval FIZETNI KELL, akkor FELEJTS EL őket!
5/8 anonim válasza:
egyszer engem is felvettek egy ilyenre, és egyszer csak azt kérték hogy a helyszínen fizessünk 370000 ft-ot, mert annyiba kerül a program (+ mejd később még)....
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) nem kertek erte penzt:)
2014. febr. 9. 13:44
7/8 anonim válasza:
Melyik ügynökség keresett meg? Valentine Models, ICON, Visage, Attractive? Ha ezek közül egyik sem, hagyd a fenébe. Egyedül ez a négy ügynökség ér valamit, a többi csak le akar húzni, és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom.
8/8 Aurora117 válasza:
melyik ügynökség keresett fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!