Kinek van tapasztalata a VM modellügynökséggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:24
1/7 anonim válasza:
Írj üzenetet ha van kérdésed, én az egyik tulajjal tartom a kapcsolatot! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,de inkább a modellek tapasztalata érdekelne.Mindenesetre köszönöm! :)
2014. febr. 5. 18:18
3/7 anonim válasza:
Hát egy barátnőm ott modell, meg egy sima ismerősöm is, szóval tudtam volna mesélni. De akkor mindegy. :)
4/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ott modellkedik. Kiközvetítették már itáliába és kínába is. Meg van vele elégedve, ja és nagyon gyönyörű lány, a stílusáért mások ölnének, intelligens és rengeteg dolgot ért már el :) de elég csak a VM oldalára menni, látszik hogy igényes
5/7 anonim válasza:
én náluk vagyok modell :) ÉS IMÁDOM. nagyon jók,érdemes jelentkezni :)!!!!!!!!!!!!!!!!!! barátságosak kedvesek,és sok munkát kapsz ;) na meg pénzt
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bocsi a kulcsszavakért,nem ehhez a kérdéshez akartam írni!
2014. aug. 7. 13:27
7/7 Vanitas válasza:
Mennyi ott a belépési díj?Mármint portfólió meg ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!