Egy férfiről készült portfólió az nagyon "homár" dolog?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek előre is, nem tudtam hova tegyem ezt a kérdést de érdekel a véleményetek: 24 éves srác vagyok, szeretnék magamról készíttetni egy fotó sorozatot, mert most érzem hogy teljesen fel vagyok töltődve, és ezt meg akarom örökíteni. Mit gondoltok erről, ez nem túl bu..is?! Mármint nem sok srácról látom hogy ilyen képek készülnének...
Köszi :)
2014. febr. 2. 21:55
11/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne és nagyon jól mondta a 7. válaszadó. :)
12/15 A kérdező kommentje:
A kérdésem most miért ugrott előre? :D Ez vicces! Na mindegy, persze a képek elkészültek közben :P
2014. ápr. 26. 13:06
13/15 anonim válasza:
Szerintem jó képek lettek, bár kicsit vékonyka vagy, de jól nézel ki.
Bár szerintem hülyeség az ex-barátnő orra alá dörgölni, mert ez valahol mélyen azt jelenti, hogy még mindig nem felejtetted el.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem történt meg az eset, nem fogom soha megmutatni neki. Teljesen felesleges :)
köszi a feedback-et! :)
2014. ápr. 26. 17:58
15/15 anonim válasza:
Engem is érdekelnének a képek. :) remélem elégedett vagy velük, biztos klasszak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!