Tapasztaltabbakat kérdezem, mennyi idő míg válaszol egy modellügynökség az e-mail-ben elküldött modellkedési jelentkezési lapomra?
Most az ICON-ra gondolok, tudom, hogy ha nem kellek nekik nem írnak vissza, de mégis szerintetek mennyi idő míg meglátják a levelemet, mivel egy nap nagyon sok érkezik nekik. Nagyon kíváncsi vagyok erre, hogy ha pl tudom h 1 hét, és addig nem jön, akkor nem kellek. Amúgy meg nagyon szigorúak a beválogatásban?13 éves vagyok, ezzel az adatokkal mennyi esélyem van? Amúgy meg rengetegen mondják nekem, hogy alkalmas lennék, nagyon szép vagyok. stb... meg már le is szólítottak castingra, de hülye voltam, és nemmel válaszoltam.. szóval az adatok:
-Magasság: 171 cm
-Súly: 55 kg
-Mellbőség: 85 cm
-Derékbőség: 68 cm
-Csípőbőség: 87 cm
nem akarlak elkeseríteni, és nem kérek negatív kommenteket, mert ezt nem én találtam ki. DE, a derékbőség maximum 62 lehetne, illetve magasság jó lenne a minimum 175, ugyanis az ICON modelljei külföldre mnnek főként dolgozni, és pl Milánóban meg Párizsban 175 cm a minimum. persze mivel 13 vagy, még nőhetsz, nem erről van szó. de valószínűleg csak olyan 13 éveseket fognak választani (mert ilyen fiatalon nem nagyon szoktak modellkedni, oké tudom, palvin barbi sikersztorija blablabla) akik már most tökéletesnek ígérkeznek.
Valószínűleg nem fognak válaszolni, de ne keseredj el, ennyi idősen még bőven lesz lehetőséged később, egyelőre meg koncentrálj a sulira.
Ja, és nemártana egy képet sem mutatnod, mert az arcod is elég meghatározó, sőt!
Én kaptam e-mailt az Icontól, ezen kívül a VM-el is tartottam a kapcsolatot (alacsony lennék modellnek, így segítek modelleket keresni), szóval szerintem nyugodtan hihetsz nekem is. :) (első válaszoló vagyok)
Az arcodnak karakteresnek kell lennie, legyen benned fantázia, könnyen sminkelhető legyél, és lehetőleg ápolt, tiszta legyen. A haj is fontos, hogy ápolt legyen, jó ha sok/dús hajad van és természetes színű, vagy szimplán csak igényesen festett.
szemem: kékeszöld
hajam: szőkésbarna(természetes), ápolt és dús
arcom: karakteres, sminkelhető, szép, hosszú homlok
+kreol bőröm van
Én nem jelentkeztem, hanem ők írtak nekem e-mailt, mert hogy valahol látták a képeimet, vagy nem tudom pontosan hogyan találtak meg.
Ha gondolod megmutatom az e-mailt vagy valami ha érdekel, de akkor írj privát üzenetet. :) (első és második válaszoló vagyok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!