Tényleg így megy?
Igen igy megy ez!
A filmszereploket meg a szereposzto divanyra kenyszeritik egy jobb szerepert...
Sok lány van, akiről még soha nem készült akt/félakt kép és modellként dolgozik, így a válasz NEM. De azért nem ilyen egyszerű. Vagy nem komoly ügynökségekhez mentél, vagy az is lehet, hogy tök normális ügynökségek, de csak aktfotózásra látnak alkalmasnak, mivel ilyenek az adottságaid, ezt kifejtem jobban is.
Ha van melled-feneked, de az arcod átlagos, akkor ideális lehetsz aktra, de hasznavehetetlen mondjuk egy glamour fotózásra. Senki nem fizet egy ügynökségnek olyan lányért, akit az első buszról is leszedhet.
Az is lehet, hogy nagyon szép az arcod, de erősebb aszimetria van benne. Ez élőben alig látszik, fotón nagyon. Bejön megint, hogy aktnál (ahol az arc alig látszik...) ez nem gond, minden másnál sokba kerül az utólagos retus.
Az is lehet, hogy az arcod is szép, de különleges az alakod, így azzal sokkal jobban el tudnak adni, mint az arcoddal önmagában.
Próbálom találgatni, de kép nélkül nehéz, gyanús, hogy valami ilyesmi oka lehet, ha mindenki ugyanide lukad ki.
Privátban küldhetek egy képet, de nem erről van szó. Inkább az arcommal vagyok megelégedve (már ha mondhatok ilyet,hiszen nem az önbizalmamról vagyok híres).
A testi adottságaimat mondanám átlagosnak, arányos vagyok, de nincs nagy mellem, se Beyoncé fenekem.
Azt, hogy miért mindenki ezt akarja belőlem kihozni, nem tudom... De eléggé elkeserít, mert ez érdekel és, ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem fog összejönni.
Köszönöm!
Már csak az a kérdés, hogy hogyan tudok képet küldeni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!