Ilyen tényleg létezik, vagy ez photoshop?
Nekem eleve a ducibb lányok tetszenek, de ilyen szép lányt (alak+arc) még nem láttam. Ez photoshop vagy valós? Ha igazi valaki esetleg nem tudja a nevét?
Miért photoshopolná valaki magát ilyen kövérre?
Ez egy szerkesztett kép, a csajon smink is van (de ez a szerkesztés miatt nem annyira látszik! ; nekem női szemmel feltűnik a szemsmink pl.) , de ha te ennyire beleszerettél a KÉPbe...:D
Nem tudom a csaj nevét.
De szerintem ez az alak már gusztustalan és a csaj lusta ahhoz,hogy egy normál női (38, esetleg 40-es) alakot elérjen.
Sajnos létezik, és erre mondják, hogy túlsúlyos; szívbeteg, magas vérnyomás, esetleg cukorbeteg meg stb.
Lábai kb, mint egy elefántnak, bokája egyáltalán nem látszik, de inkább tovább nem is részletezném :D
És nem tudom a nevét, de szerintem nem is szeretném megtudni
Persze, hogy vannak ilyenek..én se látom amúgy értelmét, hogy mért lenne jó ilyen dagadtra photoshoppolnia magát, szóval valószínűleg tényleg ekkora a valóságban is.
De ez tényleg marha egészségtelen, ráadásul szerintem gusztustalan is..de ez ízlés kérdése.
Erre mondjak hogy "ízlések pofonok."
Bár ez nem pofon,hanem inkább egy jobbegyenes Mike Tysontól,méghozzá boxerrel..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!