Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Cyron Art & Model Management?

Cyron Art & Model Management?

Figyelt kérdés
Vélemény, tapasztalat az ügynökséggel kapcsolatban?

#modell #cyron art
2013. okt. 29. 15:25
 1/1 jackiebay válasza:

2011 telén FB-on meghirdettek egy "szépség"versenyt, amelyen az a személy nyert, aki a legtöbb like-ot kapta. Természetesen hogy a szavazás érvényes legyen az ő oldalukat is le kellett like-olni, így nagyon sok kedvelőt szerezett az oldal. A nyeremény egy portfólió fotózás volt, a verseny majd 2 hónapig tartott. Volt "szerencsém" megnyerni, miután kihirdették a végeredményt fel kellett őket hívnom időpontot egyeztetni. Eléggé érdekes élményben volt ekkor részem. Közölték hogy kb még fél évig nem jó mert a sminkesnek vizsgaidőszak van... Egy év múlva újra felhívtam a férfit (aki az ügynökség vezetője) ekkor a fodrász volt beteg (vagy tudom is én). A fotózás azóta "zajlik"... Ja azt kifelejtettem hogy idén nyáron kaptam egy üzenetet FB-on hogy akkor a következő héten legyen, ekkor már nem mentem bele...

Nekem ennyi véleményem van sajnos erről az ügynökségről...

2013. okt. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!