Cyron Art & Model Management?
2011 telén FB-on meghirdettek egy "szépség"versenyt, amelyen az a személy nyert, aki a legtöbb like-ot kapta. Természetesen hogy a szavazás érvényes legyen az ő oldalukat is le kellett like-olni, így nagyon sok kedvelőt szerezett az oldal. A nyeremény egy portfólió fotózás volt, a verseny majd 2 hónapig tartott. Volt "szerencsém" megnyerni, miután kihirdették a végeredményt fel kellett őket hívnom időpontot egyeztetni. Eléggé érdekes élményben volt ekkor részem. Közölték hogy kb még fél évig nem jó mert a sminkesnek vizsgaidőszak van... Egy év múlva újra felhívtam a férfit (aki az ügynökség vezetője) ekkor a fodrász volt beteg (vagy tudom is én). A fotózás azóta "zajlik"... Ja azt kifelejtettem hogy idén nyáron kaptam egy üzenetet FB-on hogy akkor a következő héten legyen, ekkor már nem mentem bele...
Nekem ennyi véleményem van sajnos erről az ügynökségről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!