168 cm-hez hany kg lenne idealis modellkedeshez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen alacsonyan nem lehet modellkedni, csak szeretnem celnak kituzni hogy olyan vekony legyek! pl 48 - 45 kg?2013. okt. 29. 14:17
1/3 anonim válasza:
Alkat- és izomzatfüggő.
Ha sporttal fogysz, lehetst már 55 kilóval is olyan karcsú, mint egy modell. Ha éhezteted magad, lehet, hogy 48 kilósan se leszel megelégedve a formáddal.
Én kisebb vagyok egy tízessel, de még így is kevés számomra a 45 kiló. 48-al már olyan vékony vagyok, hogy kiesek az XXS-es ruhákból.
2/3 anonim válasza:
Szerintem 50 is elég lesz,a kifutós modellek már nagyon soványak.Elhiszem,hogy szeretnél vékony lenni,de ne ess át a ló túloldalára: [link]
3/3 anonim válasza:
Szerintem irreális már, 50 kg körüli elég kellene legyen, de tényleg sporttal szép ez. Nem számít ennyit ám a súly, egyébként minden más stimmel? (arc, fogak, bőr, stb.) Nem kellene inkább egy ügynökséggel kezdeni és utána fogyókúra? (bár nem írtad honnan indulsz, ha pl. 90 kg-ról, akkor persze hajrá...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!