Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudtok Szolnokon vagy Cegléden?

Tudtok Szolnokon vagy Cegléden?

Figyelt kérdés
Szívesen vállalnék modellkedést fotózáson, de nem találok normálisat, csak pl ilyen fehérneműset, azt meg nem szeretnék inkább. Nem modellkedtem még soha ezelőtt, de most elkezdett érdekelni, és többen mondták hogy meg kéne próbálni. Találtam is egy fotóst aki keres modelleket(illetve ő keresett fel) de eléggé gyanakvó vagyok vele kapcsolatban, és az is csak fehérnemű fotózás lenne sajnos. Én olyat szeretnék ahol ruhakollekciókat fotóznak üzleteknek/webáruházaknak. Aki esetleg tud ilyet az írjon :)

2013. szept. 18. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel aktra/fehérneműsre nehéz(nehezebb) modellt találni, ezért azt vállalják el ingyen a fotósok, ingyen senki nem fog fotózni. :)
2013. szept. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!