Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Divat tervező szeretnék lenni...

Divat tervező szeretnék lenni miyen suliba menyek?

Figyelt kérdés
divat és textil újságokat olvasok és sokat rajzolok ruhákat embereket divattervező szeretnék lenni milyen suliba menyek?

2013. szept. 9. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Varrónő,varrás valami ilyesmi.De itt vannak még ilyen kérdések,nézz körbe!:)
2013. szept. 9. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
menjek*
2013. szept. 9. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nálunk a művészeti szakközépsulimban van olyan szak, hogy textilrajzoló és modelltervező asszisztens. na ők tanulnak ruhatervezéssel, varrással kapcsolatos dolgokat.
2013. szept. 9. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Művészeti középiskolába. Nálunk van ilyen szak: divat és stílustervezési asszisztens. Ha szerencséd van a suli amit választasz részt vesz majd versenyeken. Mikor én jártam ilyen suliba (10 éve) akkor a Rothschild Klára divat tervezői magániskola versenyén vettünk részt, én személyesen nem, mert én művészettörténetre jártam, de több évfolyam társam indult ezen a versenyen, és egyiküknek sikerült elnyernie a fő díjat, egy évet Klára magániskolájában. Mindent finanszíroztak neki. [link]

De semmire sem ment vele, Mo-n ez nem piacképes szakma.

2013. szept. 9. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
művészeti,van fősuli is olyan
2013. szept. 9. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg még is komolyan gondolnád. A szakközépiskola után jöhet esetleg a MOME textiltervező szaka, de ebben már nem vagyok járatos, de itt a honlap, nézelődj. [link]

Erősen ajánlott mellette a francia nyelv legalább középfokú ismerete, hisz a divat nyelve a francia, és sok francia szó van, amit nem fordítottak magyarul le, pl a haute couture, vagyis otkotűr.

Sok szerencsét neked!

2013. szept. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!