Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi erre a helyes válasz?

Mi erre a helyes válasz?

Figyelt kérdés

na, az a szitu hogy elküldtem a fényképemet egy ismert fotósnak, hogy mondjon véleményt. Csupa jót írt, utána írtam neki, hogy beszéljük meg a további fotózási lehetőségeket holnap ha neki is jó az időpont. Na ennek 6 napja.

azóta nem jelentkezik semmit, és próbáltam telefonon elérni, de hiába.... illik tudni és holnap nem érek rá, ezért akartam volna vele beszélni

de semmi..... most mit csináljak? írjak neki egy e-mailt? vagy hagyjam a fenébe az egészet?

2013. aug. 27. 17:04
 1/2 anonim válasza:
Fizettél volna a fotózásért, vagy csak úgy felajánlottad, hogy modellt állsz neki? Ha nagyon szépnek talált akkor biztos, hogy fog írni, ha meg nem, akkor csak nem akart megbántani és "csendben" lelépett... De az is lehet, hogy nem ér rá.
2013. aug. 27. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
csendben lelépett... van benne valami....
2013. aug. 27. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!