Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek ez így sok?

Szerintetek ez így sok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 165cm és 51kg.... megmondják hanem vagyok molett. Szerintetek fogynom kéne???
2013. aug. 21. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:

nem kell fogynod!

ha változni akarsz max tornázz,de szerintem még 2-3kilót hízhatsz is(bár függ attól hogy hogyan oszlik el rajtad)

2013. aug. 21. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!:) én. 152Cm vagyok és 49. Ha a magasságunkat viszonyítom körübelül egy súlyban lehetünk. Én is 13 vagyok. Tudom miért érezheted magad kövérnek de.. nem vagy az:) nézz bele a tükörbe és rajössz hogy lapos a hasad, nem vagy túlsúlyos
2013. aug. 21. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 163cm vagyok, mielőtt lefogytam én is 50kg körül voltam és én kövér voltam mert nem arányosan oszlott el rajtam. Szóval így nem lehet eldönteni, attól függ hogy oszlik el rajtad :)
2013. aug. 21. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
:) hát azt mondják h jó az alakom. Nem vok vékony de nem vagyok molett... ja és igen sportolók, de most a nyáron nem :)
2013. aug. 21. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
jó vagy te így, de ez miért modellkedés részlegbe került?
2013. aug. 21. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!