Ilyen alkattal lehetek modell? Felül vékony vagyok, s-es ruhákat hordok, de a csípőm széles alulra m-es ruhák kellenek. Széles csípővel lehetek modell, ha szépen kiedzem magam? 170 cm vagyok 56 kg, ebből kb 5kgot szeretnék leadni.
Figyelt kérdés
Tippeket is adhatnátok a fogyással edzésekkel kapcsolatban, köszi :)2013. aug. 11. 22:07
11/23 anonim válasza:
Ezt most kaptad le.odarohantál a gép mögül és lekaptad magad.xd szép zokni.xd
12/23 anonim válasza:
a modellkedésnél az arcod is megnézik..tehettél volna arcos képet is..
13/23 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod.. De hogy a kérdésre válaszoljak: Fogalmam sincs.
14/23 A kérdező kommentje:
mi a bajotok a snoopy-s zoknimmal? :"D
2013. aug. 12. 11:55
16/23 anonim válasza:
Szőrös a lábad?
Modellnek túl erős a testalkatod, a fejed meg nem látszik.
17/23 anonim válasza:
Nekem is bejön az alakod, meg hogy valamivel szélesebb csípőd van. De itt nem hiszem h meg tudnák válaszolni a kérdésed, nem vagyunk ügynökök :/
18/23 anonim válasza:
küldj az arcodról képet privátba ha itt nem akarsz
19/23 anonim válasza:
Nagyon szép alakod van.
A kérdésre válaszolva, modelleknél a minimum magasság 173 centi, ha ez meglenne, akkor is még fogynod kellene hozzá.
20/23 anonim válasza:
nem kell fogynod... csak sportolj valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!