Zala Szépe 2013? Csak szerintem egy vicc?
Figyelt kérdés
#zalaszépe
2013. júl. 31. 21:18
12/23 anonim válasza:
Mi a fenének nem jelentkeztem én is... simán megnyerném.
Mondom ezt úgy, hogy szinte semmi önbizalmam. Bár ilyenkor kicsit megugrik, mikor Zala SZÉPE címszó alatt ilyen hölgyek kerülnek a szemem elé. Ezerszer szebbeket látok az utcán sétálgatni!
14/23 anonim válasza:
Édes Krisztus! :D Én halál komolyan megijedtem tőlük! :D Tiszta vicc ez a rémségverseny... Ilyen jó nyereményekhez jó fotóst, bikiniket, hátteret meg elsősorban csinos és szép lányokat kellett volna választani, nem ezeket a bányarémeket! :D (Már elnézést, de közel ilyet sz@rok!)
15/23 A kérdező kommentje:
Bányarémek xD
2013. aug. 1. 21:58
16/23 anonim válasza:
ÚRISTEN, letörném a kezét a fotósnak, aztán a stylistnak (most komolyan, mi ez a fürdőruha és kinek áll jól?), majd a fodrásznak és a sminkesnek.
Lennének köztük helyes lányok, de ezek a fotók undorítóak egyszerűen, minősíthetetlenül rosszak. És ezért valaki pénzt kapott?
19/23 anonim válasza:
Ez inkább Zala csúnyái. Némelyiken tisztán kivehetők a narancsbőrök. Sport helyett a gépezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!