Keresnek babaarcú modelleket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 14:10
1/4 anonim válasza:
Mit értesz baba arc alatt? Csak mert sokan mondták már, hogy szerintük babaarcúak, közben meg meg sem közelítette! csak mert nagy szemed van, az még nem babaarc! Egyébként persze hogy keresnek, de ennyi még nem elég oda! Ha másban is modell adottságod van, akkor nyert ügyed lesz
2/4 A kérdező kommentje:
Nem én mondom, mások mondják nekem, de szinte minden ismerősöm. :) Az alak meg megvan, (sajnos) genetikailag ilyen vagyok, egyszerűen nem tudok hízni. Kb. 172 cm, 44 kg. 15/L
De köszi a választ. :)
2013. júl. 24. 14:23
3/4 anonim válasza:
Akkor meg miért kérdezted? :D Tudod jól, hogy a babaarc nem hátrány! Főleg ha egy jó alakhoz társul. Emellé már csak magabiztosság, kisugárzás kell, és egy jó ügynökség! Reméljük Te leszel a következő kis Reménységünk. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
persze keresnek!. szerintem az . . ICON egy jó ügynökség. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!