Szeretnék modellkedni, mert megvan minden adottságom hozzád, de ez nem jelent gondot? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval elég hamar nőttem vagy nem tudom minek is tudható be ez a jelenség,de a lábamnál ahol van a térdem hátul olyan csíkok vannak mint a nőknek amikor terhesek..ilyen piros. Azt hiszem striának nevezik. Szerintetek ez nem jelentene gondot?2013. júl. 18. 18:14
1/7 A kérdező kommentje:
Hozzá* :)
2013. júl. 18. 18:15
2/7 anonim válasza:
idővel halványodni(fehéredni)fog,amúgy a modelleknek sem tökéletes a bőrük,viszont szerintem használj rá valamilyen krémet
3/7 anonim válasza:
Ki fog fehéredni idővel, de hiába krémezed akármivel, azt krém el nem tünteti. mindig ott lesz, csak a plasztika segít
4/7 A kérdező kommentje:
Plasztikáztatni nem áll szándékomban!:)
Egyébként találtam egy Vichy krémet ami elvileg erre van ugye kifejlesztve és olvastam róla véleményeket és jónak kell lennie.De majd meglátjuk.
2013. júl. 18. 18:57
5/7 anonim válasza:
képen photoshoppolják, kifutón meg nem hiszem hogy annyira számít kivéve ha VS modell akarsz lenni :D közvetlenül a hajlatban van?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szándékozok , Palvin Barbi már megtette helyettem! :D
Egyébként nem a hajlatban hanem mindkét oldal a térdemnél hátul.
2013. júl. 18. 19:02
7/7 anonim válasza:
szintén modell alkatú 17 éves lány vagyok és nekem a derekamon is vannak meg a combom belső felén, plusz egy a jobb térdemen, én kezeltem krémmel de csak elfehírítette és többet nem használt. Nem tudsz vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!