Hogyan lehet szépségversenyt meghirdetni és tartani?
Figyelt kérdés
Ha gondolok egyet és hirdetnék egy szépségversenyt, milyen szabályt kell követni vagy nincsen ennek semmi különös vonzata, megkötése, stb.? Kinek van valami praktikus tanácsa? Esetleg ki indulna egy ilyen versenyen?
Tapasztalati hozzászólásokat várok...
2013. júl. 15. 08:40
1/5 AlinaHella válasza:
Ami biztos, hogy igen sok pénz kell hozzá-zsűri, díj, hely bérlése stb- ha komolyabban gondolod. Talán szerződést kell kötni valakivel, aki ezen a téren főmufti.
2/5 AlinaHella válasza:
Ó, ne haragudj, csak a válasz után olvastam, hogy tapasztalt hozzászólása segítene.
3/5 anonim válasza:
Igaz hogy én nem szervezésben hanem részvételben vagyok tapasztaltabb, de azért megpróbálok mondani néhány tanácsot, ha elfogadod.
1. Csak akkor hirdesd meg ha minden biztos, van hely, ajándékok, korona, szalagok.
2. A hirdetésre fektess hangsúlyt, mert úgy többen jelentkeznek.
3. Találj ki neki valami nagyon jó címet pl.: Miss Fairy vagy hasonló.
4. Legyen témája mint a fent említett tündér.
Remélem tudtam segíteni, írj nyugodtan ha valamit kérdeznél. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi hozzászólásokat! Én csak olyan szépségversenyre gondoltam,amin saját friss fotóval lehetne részt venni, és az interneten zajlana le úgy, hogy a helyezések a versennyel (is) kapcsolatos honlap látogatóinak a fotókra, a honlapon adott szavazatai alapján dőlnének el. Minél többen indulnának a versenyen, annál nagyobb lenne a nyeremények értéke (vagy összege), és nevezési díj fizetése helyett a résztvevők csupán a szépségversenyt (illetve a honlapot) reklámozó feliratos pólót rendelnének meg saját maguknak, és azt viselnék ahol csak lehet, és így a verseny reklámja is megoldott lenne részben. Ha még tovább és később is hordanák a pólót, az nekik is még további különleges előnnyel járna.
2013. júl. 17. 07:38
5/5 anonim válasza:
Ez véleményem szerint jó ötlet. Akkor csak meg kell hirdetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!