Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy működik a fizetés?

Hogy működik a fizetés?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy az első fotózás ingyenes, uána max 6-7000 ft. Mennyi idő után kapnak a modellek pénzt?
2013. júl. 11. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

itt ne számíts pénzre...

egy normális ügynökségnél nem kérnek pénzt tőled,olyat is láttam már hogy portfóliót sem kértek,azt írták hogy amatőr képeket is lehet küldeni,elvégre egy hozzáértő ember az alapján is tud dönteni

igaz hogy én nem vagyok modell,de ez egyik barátnőm az,még csak kezdő,de tőle sem kértek egy forintot sem,mondták neki hogyha ilyen ügynökséget lát akkor meneküljön mert nagy eséllyel csak lehúzás

amúgy érdeklődés szintjén küldtem már be képeket,azt írták hogyha érdekel a dolog akkor jelenjek meg,kb4órás munkára kaptam volna 30ezret

2013. júl. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!