Szisztok nagy almom a modellkedes, de persze melette tanulnek is ezert tudtok nekem adni tanacsot hogy hol kezdjem esetleg? Z
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 00:59
2/7 anonim válasza:
Nézz utána neten Ha már most az elején nem boldogulsz, akkor mit vársz később mi lesz?
Senki nem fog neked keresni lehetőségeket. Saját magadnak kell menni ügynökségekhez.
3/7 anonim válasza:
1. angelface.bekuldesz egy kepet magadrol, de ne ilyen atlagos csucsoritoset a tukorbe fotozva kinyomott fenekkel. nezd meg a honlapjukat milyen kepek vynnak, vagy mas oldalak is vannak.
2. menj el te magad egy modellugynokseghez es fizess te azert hogy fotozzanak es rasegitsenek a karrieredre.
3. maszkalj a belvarosban ha szep vagy odamennek hozzad az ugynokok, hidd el, ott vannak mindenhol! akkor majd ok kernek meg teged a fotozasra es ok fizetnek neked!
sok sikert
4/7 anonim válasza:
az angelface lehúzos és béna !!!!!!!ne menj hozzájuk .
CSak VM, Visage ,art models, Icon ezeknél próbáld meg !
5/7 anonim válasza:
és egy professzionális ügynökségnél nem kell a portfólióért fizetni .. !
6/7 anonim válasza:
igen tudom, ez csak egy példa volt, amugy az icon model management a legjobb tapasztalataim szerint, azt próbáld meg szerintem :)
7/7 anonim válasza:
igen az Icon az egyik legjobb :)) meg persze amiket leírtam .. attractive , visage , vm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!