Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szisztok nagy almom a modellke...

Szisztok nagy almom a modellkedes, de persze melette tanulnek is ezert tudtok nekem adni tanacsot hogy hol kezdjem esetleg? Z

Figyelt kérdés

2013. júl. 11. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
z? a hangya?
2013. júl. 11. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézz utána neten Ha már most az elején nem boldogulsz, akkor mit vársz később mi lesz?

Senki nem fog neked keresni lehetőségeket. Saját magadnak kell menni ügynökségekhez.

2013. júl. 11. 01:27
 3/7 anonim válasza:

1. angelface.bekuldesz egy kepet magadrol, de ne ilyen atlagos csucsoritoset a tukorbe fotozva kinyomott fenekkel. nezd meg a honlapjukat milyen kepek vynnak, vagy mas oldalak is vannak.

2. menj el te magad egy modellugynokseghez es fizess te azert hogy fotozzanak es rasegitsenek a karrieredre.

3. maszkalj a belvarosban ha szep vagy odamennek hozzad az ugynokok, hidd el, ott vannak mindenhol! akkor majd ok kernek meg teged a fotozasra es ok fizetnek neked!

sok sikert

2013. júl. 11. 02:18
 4/7 anonim ***** válasza:

az angelface lehúzos és béna !!!!!!!ne menj hozzájuk .

CSak VM, Visage ,art models, Icon ezeknél próbáld meg !

2013. júl. 11. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
és egy professzionális ügynökségnél nem kell a portfólióért fizetni .. !
2013. júl. 11. 09:58
 6/7 anonim válasza:
igen tudom, ez csak egy példa volt, amugy az icon model management a legjobb tapasztalataim szerint, azt próbáld meg szerintem :)
2013. júl. 11. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
igen az Icon az egyik legjobb :)) meg persze amiket leírtam .. attractive , visage , vm
2013. júl. 11. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!