Modellügynökségek? Ki melyiknél van?
Figyelt kérdés
Aki modell, melyiknél van? Ő jelentkezett, vagy az ügynökség talált rá? Mennyit fizet most, és az elején mennyit kellett? Köszönöm!2013. júl. 8. 18:11
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok modell de ezeket tudom ajánlani: Vm Model Management,Icon,Face ezek nagyon megbízhatóak nézd meg a honlapjukat és küldj e-mailt a fotóddal amin naturálisan nézel ki.:) A fizetés attól függ, hogy milyen munkákat kapsz külföldön/belföldön, ismert márka/nem igazán ismert márka.Egy fotózásért járó pénz 10%-át kapja meg a modell ügynökség a többi a tied!:) Amúgy nekem húgomra az ügynokség talált rá de ugyanolyan értékes vagy ha beküldesz képet:) Remélem tudtam segíteni
2/6 A kérdező kommentje:
Húú, nagyon köszönöm! :)) Majd megnézem ezeket az ügynökségeket, nekem a Face-nél van ismerősöm, azért abban vagyok a legbiztosabb. A Te húgod melyiknél van? ;((
2013. júl. 10. 14:37
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi! * :)) :DD
2013. júl. 10. 14:37
6/6 anonim válasza:
nem igaz, egy ügynökség (magyar) egy magyar fotózásnak nem a 10%-át kapja meg, hanem 20%-ot a modelltől kap, és 20%-ot attól, aki az egész munkát fizeti. és ez így van külföldön is. egy párizsi ügynökség ha elküld egy munkára, akkor kap a munka megrendelőjétől 20%-ot a modelldíjból, és a modell is fizet az ügynökségnek a modelldíjából 20%-ot. 10%-ért egyáltalán nem érné meg ügynökséget csinálni. az csak akkor van, ha egy magyar ügynökség mondjuk kiküld egy lányt külföldre, és akkor a lány a külföldi ügynökségnél dolgozik, és az otthoni, magyar ügynöksége csak 10% jutalékra jogosult. :) egy magazin fizet pár tízezret itthon, egy bemutató 15-50 ezret, attól függ, milyen rendezvény, de általában amelyik többet fizet, ott dolgozni is többet kell, sok a ruhapróba stb amit meg nem fizetnek, szóval ha elosztod, lehet, hogy kevesebb órabérérét dolgozol, mint ha egy egynapos bemutatót csinálsz. a ruhamárkák hol fizetnek hol nem, nem túl sokat, ők is kb 40-50 ezret, és még ebből lejön az ügynökség része, szóval annyira itthon nem jó a helyzet. art models, attractive, face, maverick, visage, vm, az ő modelljeik dolgoznak itthon is és külföldön is, nézd meg, melyik a legszimpibb. :) ja és az fontos hogy semmi nincs ingyen, hacsak egy ügynökség úgy nemlátja, hogy olyan keményen dolgoztál, hogy eltekintenek attól, hogy visszafizesd a tartozásaidat. de minden dolog, a portfólióképek, és egyéb kisebb költségek is a tartozásaid részét képezik, és később fizeted őket vissza, itthon vagy külföldön keresett pénzből, ami így elég korrekt szerintem. mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!