Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Gyermekmodell versenyen mi...

Mucus98 kérdése:

Gyermekmodell versenyen mi számít?

Figyelt kérdés

a magasság és a súly nagyon jelentősen számít?

162 cm és 70 kg-mal esély van e még?

#modellgyerek
2013. júl. 7. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok szempont van (ugyanugy mint a felnötteknél!). Két adatodbol semmit sem lehet megállapitani. Sok-sok adat, kép, (ha gondolod priviben), talán mondhato valami.
2013. júl. 7. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lenne esélyed de én is 162 cm magas vagyok és 40 kg, úgyhogy nem tudom, de biztos szerencséd lenne! :)
2013. júl. 7. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:
hát..énis ettől félek..mert kicsit húúúúsos vagyok..mondjuk nem vagyok 70 kg...csak felfelé szoktam kerekíteni..most kezdek neki fogyókúrázni is..szeretnék nagyon fogyni...csak nálam az agond h izombtömegből tudnék jó sokat..onnan meg nehezebb..
2013. júl. 7. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ez elég sok... ehhez harminc centi plusz lenne ideális.
2013. júl. 7. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:

ha 30kilóval kevesebb lenne akkor az már anorexiás lenne,meg talán el kéne gondolkodni azon hogy az emberen nem csak zsír hanem izom is lehet,ami sokkal többet nyom mint a zsír

ne a kilót írd hanem a méreteidet

2013. júl. 7. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Inkább izmos vagyok..

Mereteim pedig nem csontsovanyokkal egyenlőek.. És leírom azok is.:)

2013. júl. 8. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
gondoltam hogy van rajtad izom is,csak sajna sokan nem gondolnak bele abba hogy az ember ha máshol nem is akkor legalább otthon szokott edzeni és nem csak diétázik,így meg értelemszerűen nagyobb a súlya
2013. júl. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!