Miért mondják olyan sokan hogy csak az apja miatt nyert Kárpáti Rebeka a szépségkirálynő választáson meg hogy nem is szép? (KÉP)
"Biztos ti szebbek vagytok. Én személy szerint örülnék ha így néznék ki."
Ezek szerint a te külsőddel van gond és nem a miénkkel.
Sokkal szebb lányok is vannak,szerintem a versenyen sem ő volt a legszebb,az alakját meg hagyjuk,az egész egyben van.
nekem bejön.
nálam olyan 10/9-es kategória.
20f
Érts már meg, hogy midenkinek ms a szép!
Például: van a városunkba egy lány, aki szerintem gyönyörű, semmi csúnyát nem látok benne, de eddig akikkel beszéltem róla, egyik sem találta kifejezetten szépnek, sőt sokan csúnyácskának mondták..
Másik: itt láttam egy kérdést egy lányról, az összes kommentben azt írták, hogy nagyon szép, végignézték az instagram képeit, nagyon tetszett nekik. Szerintem meg a csaj kifejezetten csúnya.
A kérdésre válaszolva is nekem nem jön be a csaj, nem csúnya, de olyan furán van összerakva az arca. Az alakja szeritem jó:)
Szerintem egy csúnya embernek ugyanúgy van joga véleményt alkotni. Más emberek szépségét nem a sajátunkéhoz képest viszonyítjuk hanem a bennünk felállított belső mérce alapján. De ezzel az irigyek vagytok szöveggel magad járatod le. A kicicomázott képen csakcsak de smink meg minden nélkül szerintem nála ezermilliószor szebbek is vannak.
Egy átlagos fiatal lány semmivel sem tűnik ki a többi közül. Magamnak is jobban tetszem. :D
szerintem is elég kislányos és átlagos
személy szerint szebbnek találom magamat, lehet jönni megint az irigykedős szövegeddel, de nem, rohadtul nem vagyok erre a lányra irigy, elhiszem, hogy neked tetszik, nincs is ezzel baj, de álljál már le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!