Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Érdemes lenne elindulnom a...

Érdemes lenne elindulnom a modellszakmában? Adataim lent!

Figyelt kérdés

Mell: 84-85 cm

Derék: 63 cm

Csípő: 89 cm

Comb (a legszélesebb pontnál): 50 cm

Magasság: 172 cm

Kor: 16 leszek

Súly: 54 kg, de most kezdtem fogyózni, hogy biztosan megfeleljek.. Szerintetek?

2013. júl. 1. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2013. júl. 2. 00:03
 12/21 anonim ***** válasza:
kép nélkül nehéz bármit is mondani,rám is sokan mondják hogy szebb vagyok az átlagnál és könnyen megjegyeznek az emberek mégsem hiszem hogy lenne esélyem modellkedni mivel az emberek egy szintig nyilván elfogultak
2013. júl. 2. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, de arc nagyon számít, nőnöd kéne még, plusz, derékból egy-két centi mínusz nem ártana, de szerintem próbáld meg.
2013. júl. 2. 20:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, az a tervem hogy derékból lefaragok pár centit, illetve fogyózom is a nyár folyamán. Formába hozom magam, aztán megpróbálnám.. Igazából nem arra tenném fel az életem, csak szeretném kideríteni jó lennék-e benne. :)

Amúgy nőni szerintem már nem fogok.. de ez nem is zavar, Palvin Barbi is csak 172 cm, mégis Hollywood-i sztárokkal lóg.. Hazugság hogy 174 cm.. Mondjuk ő gyönyörű, de engem az érdekelne hogy az arcom, az anyajegyemmel milyennek számít...

2013. júl. 2. 21:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Igen, épp ezért kéne a kép.

Másrészt mint mondtad, Palvin Barbara azért modell, mert olyan arca van, amilyen arcú ember száz évente egyszer születik, de Cindy Crawford például nem annyira szép arcú. Emellett Barbara nagyon jó modell, szóval ne ebből indulj ki.

2013. júl. 3. 17:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem merek feltölteni ide képet, kitudja milyen emberek látják.. Nem azokra gondolok akik hátsószándék nélkül, normálisan használják az oldalt, hanem azért vannak itt rosszindulatú, gonosz emberek is.. Félek hogy visszaélnének a képekkel..

Amúgy persze, Palvin Barbihoz képest mindenki csúnya, nem is hozzá hasonlítom magam. Se Cindyhez. Csak neki is van anyajegye (nem is kicsi) mégis nagyon sokra vitte. :)

2013. júl. 3. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem kell képet kiraknod, ha nem bízol az emberekben, de akkor nem fogsz teljesen egyenes választ kapni. És Cindy pont az anyajegye miatt volt kedvelt, az volt a szexepilje, mint Lara Stone-nak a fogai. Ha neked is jól áll, az nem hátrány hanem előny.
2013. júl. 4. 15:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudom, mindegy.. Azért köszi a válaszoka, segítettekt! :)
2013. júl. 4. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Legyél a bűvös 90-60-90 méret alatt. Ha kifutózni akarsz ahoz a 172centiddel alacsony vagy. Az anyajegyed szerintem.ne vetessd le,a 'különleges' arcu lányokat szeretik az ügynökségek. A fogyódhoz pedig segítségként: www.kaloriabazis.hu
2013. júl. 7. 02:43
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Az oldalt ismerem, nagyon jó! A kedvencem, hogy szinte minden étel kalóriája fent van. Tök jó :)

2013. júl. 7. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!