Érdemes lenne elindulnom a modellszakmában? Adataim lent!
Mell: 84-85 cm
Derék: 63 cm
Csípő: 89 cm
Comb (a legszélesebb pontnál): 50 cm
Magasság: 172 cm
Kor: 16 leszek
Súly: 54 kg, de most kezdtem fogyózni, hogy biztosan megfeleljek.. Szerintetek?
Igen, az a tervem hogy derékból lefaragok pár centit, illetve fogyózom is a nyár folyamán. Formába hozom magam, aztán megpróbálnám.. Igazából nem arra tenném fel az életem, csak szeretném kideríteni jó lennék-e benne. :)
Amúgy nőni szerintem már nem fogok.. de ez nem is zavar, Palvin Barbi is csak 172 cm, mégis Hollywood-i sztárokkal lóg.. Hazugság hogy 174 cm.. Mondjuk ő gyönyörű, de engem az érdekelne hogy az arcom, az anyajegyemmel milyennek számít...
Utolsó vagyok.
Igen, épp ezért kéne a kép.
Másrészt mint mondtad, Palvin Barbara azért modell, mert olyan arca van, amilyen arcú ember száz évente egyszer születik, de Cindy Crawford például nem annyira szép arcú. Emellett Barbara nagyon jó modell, szóval ne ebből indulj ki.
Az a baj hogy nem merek feltölteni ide képet, kitudja milyen emberek látják.. Nem azokra gondolok akik hátsószándék nélkül, normálisan használják az oldalt, hanem azért vannak itt rosszindulatú, gonosz emberek is.. Félek hogy visszaélnének a képekkel..
Amúgy persze, Palvin Barbihoz képest mindenki csúnya, nem is hozzá hasonlítom magam. Se Cindyhez. Csak neki is van anyajegye (nem is kicsi) mégis nagyon sokra vitte. :)
Köszi szépen :)
Az oldalt ismerem, nagyon jó! A kedvencem, hogy szinte minden étel kalóriája fent van. Tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!