Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Eddig jók az arányaim ha...

Eddig jók az arányaim ha egyszer majd szeretnék modellkedni?

Figyelt kérdés
(12 éves vagyok) 162 cm,37 kg.egyszer majd szeretnék modellkedni.eddig jók az arányaim?
2013. jún. 25. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy magasság meg egy súly. Ebben semmi arány nincs, lehetsz egy könnyű téglatest is, vagy egy eper formájú disznó. Az arány a körvonalaidat jelenti, 90 / 60 / 90 az ideális. (mell, derék, csípő)
2013. jún. 25. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi a fene van hogy minden kislány modell akar lenni? Ideje lenne felébredni ám.

Mellesleg, lehet hogy 12 éves vagy, de ha 37 kg vagy vaságyastól, erre 1. ne legyél büszke, 2. egyél!!!! Fejlődő szervezeted van, szüksége van a tápanyagbevitelre. Persze lehet hogy éjjel-nappal eszel csak épp képtelen vagy hízni, de akkor is menj orvoshoz mert ez nem normális.

2013. jún. 25. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ahhoz, hogy modell légy 2 dolognak kell meglenni.

1. jó testfelépítés és karakteres arc.

2. hátszél.

Sajnos, ha csak az egyik van, nem lesz belőled igazi modell, mert manapság minden 4. lány modellkedni szeretne és annyi meló nincs mint ahány jelentkező.

2013. jún. 25. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:

az anorexia mióta arány?

a kedves szülők még nem vittek orvoshoz????

2013. jún. 25. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
tudtok olvasni? azt írta hogy " HA EGYSZER MAJD" szeretne modellkedni.
2013. jún. 25. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudsz gondolkodni? A jelenlegi állapota alapján kérte a véleményt, nem az egyszer majdról. Csendben maradtál volna..
2013. jún. 26. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne piszkaljátok már... en 17 eves vagyok 169cm es 45 kg es nem vagyok anorexias;) csak ezt orokoltem h egy evbe 2kg-t hizok de en orulok neki^^
2013. jún. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!