Szerintetek van értelme modellkedni?! A többi lent.
Figyelt kérdés
172cm vagyok barn hajű,elég nehezen hízom, vékony..de ezért nem annyira..,ha szeerintetek van esélyem és AKINEK van tapasztalata az írjon!!!
itt egy kép: [link]
2013. jún. 9. 17:50
21/29 A kérdező kommentje:
háát az durva lenne ha fogynék mert nagyon vékony vagyok csak ezen a képen vagyok ..duci vagyis annak látzik.. mert nem szeretem ,hogy vékony vagyok, tömeg cuccaim vannak mert követem a divatot? és nem vagyok olyan szerencsétlen aki turizik?: ) ribi? ugyan mért? SZERENCSÉTLEN.
2013. jún. 14. 13:38
22/29 A kérdező kommentje:
hol csücsöritek? NÉZZETEK MÁR bele ti is egy tükörbe:D szerencsétlenek:D
2013. jún. 14. 20:11
23/29 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyunk annyira szerencsétlenek, mint te. ;)
24/29 anonim válasza:
Már miért lenne ciki az ha valaki turizik?
Szerintem nem kellene ilyen durvákat írni rólad, be kell vallani, hogy nem vagy csúnya (ezt úgy mondom, hogy az arcodról készült képet nem is tudtam megnyitni, de tényleg nincs benned semmi különleges. Miért kérdezed a véleményünket ha nem tudod elfogadni? Ha te már eldöntötted, hogy elég szép vagy hozzá és meg szeretnéd próbálni, akkor próbáld. Sok sikeer hozzá! Őszintén.
25/29 anonim válasza:
Nem vagy modellnek való. Kicsit csúnyább vagy, mint az átlag, plusz "hülyep*csa" beütésed van.
26/29 A kérdező kommentje:
Én el is fogadom,hisz én kérdeztem...! Csak elég csúnyákat írtak amik kilettek törölve...Nagyon köszönöm!:)
2013. jún. 18. 22:37
27/29 anonim válasza:
Tényleg nagyon csúnyákat írtok neki! Ő csak feltett egy kérdést, az oldal ezért van. Őszintén el lehet mondani a véleményeteket, de szebben és kevésbé sértően is megfogalmazhatnátok!
28/29 anonim válasza:
Viszont bocsi, de az angolod katasztrófális
29/29 A kérdező kommentje:
Tudom,észrevettem hogy hibásan írtam:D
2013. jún. 19. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!