Ezekkel a meretekkel lehetnek modell?
Figyelt kérdés
Egy ideje erdekel a modell vilag.. masok is biztatnak aval hogy modell kene legyek stb. csak nem tudom hogy megfelelnek-e ezek a meretek ehez a foglalkozashoz
magassag: 168cm
mell:89cm
derek:65cm
Csipo:90
+ 15 eves vagyok :)velemenyt legyszives !
2013. jún. 8. 17:52
11/18 A kérdező kommentje:
ez igaz :)) ..hat nem baj ha veletlenul ugyhozzza a sors hogy megnovok , nagyon remelem hogy eltudom erni hogy modell lehessek egy nap :)
2013. jún. 9. 11:28
12/18 anonim válasza:
Es hany kilo vagy?? En is 168 cm vagyok,es modellkedek/tem. AZ JO MAGASSAG, CSAK UGY SZOLOK.
13/18 A kérdező kommentje:
55 kg :)
2013. jún. 9. 12:50
14/18 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy jaj már úgyse nősz mert én 14 éves koromban X centi voltam és annyi is maradtam.... hát akkor én 14 évesen 158-160cm körül voltam, most 17 évesen 169 centi vagyok és még mindig növök, későn érő típus vagyok.... szóval kedves kérdező simán nőhetsz még te is... :D de amúgy a derék az 60, max 62 lehet
15/18 A kérdező kommentje:
meg formalhatok rajta :)
2013. jún. 10. 14:22
16/18 anonim válasza:
Úgy látom az egód az megvan hozzá...viszont kicsi vagy. Már 15 éves korban lehet látni, hogy valaki modell alkat vagy sem,nem lehet arra fogni,hogy "szerintem még fogok nőni" vagy hogy "lehet, hogy vagyok már 170" a lehet az édes kevés. Vagy 175 vagy nem? Ennyi. Oké, hogy ez az álmod, de ha nem vagy elég magas akkor törődj bele. És nem csak szép arc kell hozzá, hanem különleges is. Nekem is "szép" az arcom, nincs 1 pattanásom sem vagy bőr hibám, mégse akarok modell lenni.
18/18 anonim válasza:
Ha komoly modell akar lenni, akkor nem jó a magasság.
Ha olyat akar, hogy ő perkál 100ezreket, akkor valaki biztos lefotózza így is és felteszi valami noname oldalra, ahol aztán várhat a századfordulóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!