Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Oszinte velemeny? (Bovebben,...

Oszinte velemeny? (Bovebben, kepekkel lent! )

Figyelt kérdés

Modellnek lehet menni 174 cm-rel? [link]

[link]

Egesz alakos kepek: [link]

[link]

2013. jún. 7. 22:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
az első képen egész más vagy mint a többin, nekem az első nagyon tetszik, szép vagy. Vékony vagy, miért lenne nagyobb melled? pont jó így. A modelleknek amúgyis inkább kis mellük van mint nagy.. Egyetlen dolog van, amit észrevettem, hogy lehet nincs annyira vékony combod, mint amit egy modellnek elvárnának. De nehogy félreértsd, vékony vagy így is, arányos, az az irreális sokszor, amilyen combjuk a modelleknek van. Ez tényleg csak egy apró észrevétel, és lehet hogy nincs igazam vele, mert így képről azért nehéz megítélni. De szerintem mindenképp próbálkozz egy ügynökségnél. Sok sikert! :) 19/L
2013. júl. 21. 15:05
 32/36 Félekk... válasza:
Nagyon szép vagy :)
2013. aug. 1. 00:03
 33/36 anonim ***** válasza:
sztem is szép vagy!
2013. aug. 12. 17:52
 34/36 anonim ***** válasza:
nagyon jól tudsz a kamerába pose-olni, de nem vagy valami modell típus (tömeg arc) de próbáld meg, a pose képességeddel van rá esély
2013. aug. 26. 23:48
 35/36 anonim válasza:
Úgy gondolom igen, bár kicsit híznod kéne
2013. okt. 7. 17:31
 36/36 anonim ***** válasza:

Imádom amikor teljesen hozzá nem értők kommentelnek...:D

Híznod kéne? Te jó ég..tudja egyáltalán hogy mi az a modellkedés??:D

Szép vagy, de a 2. kép nagyon nem tetszik... a póz, meg hogy egy játszótéren magassarkúban... de mindegy ez igazából nem lényeg. Menj el egy castingra, figyelj arra hogy ízlésesen öltözködj, nagyon minimális sminkkel.

2014. jan. 1. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!