Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem modell szakmában? (Kép lent. )

Figyelt kérdés

[link] <---ilyen az arcom.

172 cm magas vagyok, most lettem 14 éves, a derekam kevesebb mint 60 cm, sajnos a többi adatomat nem tudom pontosan de ennyit mondhatok. Már kiskorom óta az az álmom hogy gyönyörű ruhákban vonulhassak a kifutókon vagy pózolhassak fotósoknak.

Szerintetek van esélyem? És mit csináljak? Mivel kezdjek hozzá az egészhez? (A szüleim nem nagyon lelkesednek érte)

Egy kisvárosban élek jelenleg, úgyhogy kapcsolataim nem nagyon vannak. Segítetek kérlek?

2013. jún. 3. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
77%
egyáltalán nem ronda az arca, te meg, kedves ,,elég ronda az arcod" egy igazi paraszt vagy
2013. jún. 4. 17:32
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem ronda, de nem is modell arc.
2013. jún. 4. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát az én márkámhoz nem lennél jó...de egy gyerek ruha fotózáshoz már több esélyed lenne. Sajnos nem elég karakteres az arcod.
2013. jún. 4. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
hát már ne is haragudj de nincs meg hozzá az arcod..félreértés ne essék nem vagy csúnya, de nem vagy modellnek való
2013. jún. 5. 16:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép arcod van,látszik,hogy ápolt,de nem egy modell karakterű arcod van. Persze egy próbát megér,de szerintem hanyagold a modellkarriered.
2013. jún. 5. 21:32
 16/21 anonim válasza:

Látszik ,hogy ápolt arcod van, ettől eltekintve nem igazán látom a lehetőséget. Igen, szép vagy.

Csak ,hogy az arcod felejthető. Vagy is számomra az.

Ahhoz, hogy jó modell légy ,ahhoz az embereknek is meg kell jegyeznie valamiről, amivel kitűnsz.

2013. jún. 6. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

nekem felállt a képre :) jók a ciciid :)

16f

2013. jún. 6. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező!

Szerintem sok esélyed van, elég karakteresnek tűnik az arcod, magasság is pont jó, akárcsak palvin barbié. szerintem jelentkezz egy ügynökséghez, semmit sem veszíthetsz. ninemodell, valentinemodells és a freefaces nagyon jó!

2013. jún. 6. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Arcra se csúnya, amúgy még azt is szanaszét tudják retusálni, alkatra meg jó, szóval simán van szerintem esélyed. Lány vagyok am, és nem is értek hozzá, de sztem van.
2013. jún. 6. 20:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Helyes arcod van, de nem karakteres. És az ilyen vékony szemöldököt sem díjazzák igazán a divatszakmában.
2013. jún. 7. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!