Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Alena Shishkova valóban a...

Alena Shishkova valóban a világ legszebb nője?

Figyelt kérdés
Nem baj, hogy plasztikáztatta magát? Fiatalabb korában nem volt bájosabb? Mit gondoltok róla? Nem ''műnő''??

2013. máj. 25. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok bár a barnákat tarom szépnek.De Alena Shishkova még szerintem is marha jó nő és nagyon szép még smink nélkül is!
2013. máj. 25. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
melyik nő ne szeretne néhanapján így kinézni? :P na de ő nekem már túl mű, szinte annyira tökéletesnek néz ki, h a legtöbb pasi oda sem merne menni hozzá, még akkor is, ha ő lenne álmaik nője.
2013. máj. 26. 07:45
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
szerintem nagyon szép, PÉLDAKÉP *-*
2013. máj. 26. 08:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Elég szép

[link]

Nő31

2013. máj. 26. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
hát a szétszolizott/barnítózott képen nagyon undorítóan néz ki
2013. máj. 26. 17:34
 16/21 anonim ***** válasza:

2es!

maradjunk annyiban, hogy én állítólag szép vagyok, de szerintem ha látnál rólam képet, akkor csúnyának tartanál.. mert nektek a mű nőkről álmodoztok sok esetben :)

2013. máj. 26. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
elírtam:D mindegy, a lényeg lejött..
2013. máj. 26. 19:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Olyan nem létezik, hogy a "világ legszebb nője". :D Viszont az én véleményem szerint ő átlagos. Szép, de akkor is átlagos, és millió szebb lány van, mint ő. :)
2013. jún. 18. 06:24
 19/21 anonim ***** válasza:

[link]

Hát ha ez neked smink nélkül... nem ő a legszebb! Szerintem elég mű. Nekem ez a száj meg orr meg mit tudom én milyen plasztika irritáló. Ha műtétek és smink nélkül, kócos hajjal is szexi akkor szexi, amúgy nekem mű, de kinek ez kinek az! A szeme viszont gyönyörű. Az igazi legalább vagy kontaktlencse? :D

24/F

2013. júl. 8. 20:26
 20/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a képen szerintem szép, a többin nem. Szerintem még ezr és ezer pont ugyanígy kinéző lány van a világon

2013. aug. 31. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!