Andii1 kérdése:
Lenne esélyem? Modellkedni szeretnék, de kíváncsi lennék több ember véleményére, hogy alkalmas vagyok -e.
Figyelt kérdés
Képet üzibe küldök :)2013. márc. 16. 12:40
91/139 A kérdező kommentje:
de tényleg neked, hogy esne, ha némelyik ilyen csúnyán írná meg a véleményét? mindenkinek vannak érzései szerintük nem vagyok alkalmas akkor ennyi ez az ő véleményük. Majd megmondják az ügynökségnél, hogy igen vagy nem.. nem veszítettem semmit.. mert a modell szakmában tényleg csak a külsőséget nézik.. :)
2013. márc. 30. 12:26
92/139 anonim válasza:
pff... még hogy csak a külsőségeket nézik. azt te csak hiszed. egy modellnek belül legalább annyira kell sokoldalunak lennie mint kívül. okosnak kell lennie, tudnia kell nyelveken beszélni, talpraesettnek kell lennie, hogy tudja mit kell csinálni ha egy idegen országba kerül, önfeláldozónak hogy a haját, a szemöldökét nem úgy variálhatja ahogy neki tetszik, hanem ahogy a felettesei mondják. nagyon nagy állóképességgel kell rendelkeznie hogy kibírja hogy nem alszik két napig, mert folyton castingokra jár, szerénynek kell lennie hogy ha kritika éri akkor ne beszéljen vissza hanem lenyelje bármit mondanak neki és nagyon alázatosnak is, mivel egy modell csak az emberek szemében él csillogó életet, egyébként alá van rendelve egy csomó mindenkinek, akiknek még magánéletében is meg kell felelniük. Ha pattanásos arccal megy ki az utcára úgy felbontják a szerződését mint a huzat. egy modell élete kemény és nehéz, ha te tényleg azt hiszed hogy ez csak a külsőségekről szól nagyon buta vagy, az meg hogy a barátaid azt mondják hogy modellnek kéne menned mert olyan az arcod, az azért van mert szeretnek nem azért mert valóban olyan. menj el ha akarsz egy ügynökséghez de ők is csak ezeket fogják elmondani (már ha jó, és nem csak olyanokhoz mész akik dicsérnek h elszedhessék a pénzed,), szóval ne lepődj majd meg. és mielőtt ki lennél megint akadva hogy mi milyen stílusban beszélünk veled gondolkozz el te hogy beszélsz másokkal. nem azért mondom amit mondok mert bántani akarlak hanem mert ez van, nem vagy modellnek való. a legtöbb csaj nem annak való, aki kirakta ide a képét.
93/139 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom ,hogy miből áll a modellkedés.. egyátalán nem vagyok kiakadva.. elmegyek egy ügynökséghez és meglátom ,hogy mi lesz.. nem vagyok buta és nem is vagyok nagyképű.. csak rosszul esett, hogy némelyik milyen stílusban írt.. és lehet, hogy én sem úgy reagáltam.. de csak képről látsz te is nem tudod milyen a személyiségem és valójában milyen is vagyok.. nem szoktam senkit elítélni...:)
2013. márc. 30. 17:08
94/139 anonim válasza:
Lehet hogy amit írtam az furán hangzott de nem azt akartam vele mondani hogy tök kövér vagy és nálad kövérebb lányokat is felvettek már XDD hanem azt hogy meg lehet próbálni mert szép vagy meg minden.;)
95/139 A kérdező kommentje:
köszönöm :)<3
2013. márc. 30. 17:31
97/139 A kérdező kommentje:
küldtem :)
2013. ápr. 1. 08:48
99/139 A kérdező kommentje:
küldtem :D
2013. ápr. 3. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!