Mi a véleményetek a Gloss Art Media modellügynökségről?
Ez a lista kering a neten:
Hollywood Casting – 2.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
Open Casting – 1.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
SPModels – 25.000 Ft (csak 1 éves regisztráció + egy kötelező modelltréning / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
CastTeam – 2.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
Gold Face Casting – 1.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
Armada Casting – 1.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
DiBiEm Casting – 2.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
Csillag Modell – 3.000 Ft / 6.000 Ft / 9.000 Ft (több fajta regisztrációjuk van / csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)
A GAM-nál viszont nem 1 éves a reg hanem addig tart amig ki nem szállsz :-)))
Ennél a cégnél én is regisztráltam, de szerintem átverés. Először munkával csalogat, de amikor odamész kiderül, hogy fizess be 4000 Ft-ot. A munka lehetősége miatt sokan elmennek, de még én hallottam, hogy valaki kapott volna ott munkát.
A Csillagmodell szerintem is jó, egyszeri 3000 Ft-os a díj, de nagyon normálisak. Én többször dolgoztam velük, a jutalékuk a munkákból 15 %, ami szerintem nem sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!