Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi a véleményetek a Gloss Art...

Mi a véleményetek a Gloss Art Media modellügynökségről?

Figyelt kérdés
behívtak meghallgatásra , a regisztrációs díj 4000 ft. Megéri elmennem? Valakinek tapasztalata, információja róluk?

2013. febr. 3. 12:31
1 2
 11/16 Kalacs10 válasza:
0%

Ez a lista kering a neten:

Hollywood Casting – 2.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

Open Casting – 1.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

SPModels – 25.000 Ft (csak 1 éves regisztráció + egy kötelező modelltréning / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

CastTeam – 2.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

Gold Face Casting – 1.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

Armada Casting – 1.500 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

DiBiEm Casting – 2.000 Ft (csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

Csillag Modell – 3.000 Ft / 6.000 Ft / 9.000 Ft (több fajta regisztrációjuk van / csak 1 éves regisztráció / a tiszteletdíjból jutalékot vesznek le)

A GAM-nál viszont nem 1 éves a reg hanem addig tart amig ki nem szállsz :-)))

2014. febr. 22. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Ennél a cégnél én is regisztráltam, de szerintem átverés. Először munkával csalogat, de amikor odamész kiderül, hogy fizess be 4000 Ft-ot. A munka lehetősége miatt sokan elmennek, de még én hallottam, hogy valaki kapott volna ott munkát.

A Csillagmodell szerintem is jó, egyszeri 3000 Ft-os a díj, de nagyon normálisak. Én többször dolgoztam velük, a jutalékuk a munkákból 15 %, ami szerintem nem sok!

2014. júl. 14. 18:16
 13/16 anonim válasza:
A "Gloss Art Média" egy vérprofi csaló cég! Gondolom rájöttek, hogy sokan szeretnének statiszták lenni és létrehoztak egy bűnszövetkezetet, hogy átverjék az embereket, alkalmanként 4-5 ezer forintért! Most a Facebookon és az interneten, hírdetnek "pannonfilm" címszó alatt, de azt tudni kell, hogy ez a "Gloss Art Média" fiktív ernyőszervezete, mert aki a "pannonfilm"-hez jelentkezik, azt az igazi szervezet a "Gloss Art" egyből átírányítja saját magához! Behívnak aztán "castingra" de nem azért, hogy munkát szerezzenek Neked, hanem azért, hogy csináljanak Rólad egy pár fotót, gondolom csak vakuznak, semmilyen valós kép valószínűleg nem készül Rólad, kitöltessz egy regisztrációs lapot, ami távozásod után már landol is a kukában majd elkérnek Tőled 4-5 ezer forint regisztrációs díjat számla nélkül, végül is ha már rabolod az idejüket, akkor legyen belőle valami hasznuk gondolom, így lehetnek vele! Plusz ahogy elnéztem, figyelik az internetet is, Ha valahol valaki el kezd panaszkodni, akkor hamis nickekkel, elkezdik magasztalni magukat, egyszerű "munkához jutott" statisztának kiadva magukat az interneten! És figyeljétek meg, hogy semmilyen adatbázissal, referenciával nem rendelkeznek! Ők erre a casting csalásokra specializálódtak, meg gondolom másra is, mert pénz van a bőrük alatt legalább annyi mint bőr a pofájukon! Engem is átvertek, ugyanakkor még nagyon sok embert rajtam kívül, úgyhogy érik bennem a gondolat, hogy egy pertársaság keretében fel fogom őket jelenteni, folytatólagosan nagy értékre elkövetett csalássorozat miatt!
2016. febr. 23. 19:36
 14/16 anonim válasza:
Plusz még annyit a "Gloss Art Média"-ról, hogy tiszta szívből gyűlölik az embereket, mert a tolvaj mindig útálja azt akit meglop. Hát ilyen ez a hirhedt "Gloss Art Média"!
2016. febr. 23. 19:45
 15/16 anonim válasza:
100%
ML kRISZTA te egy óriási nagy kamu vagy baz+ !%! Te egyik vagy közülük ! Nem menjen senki ide mert kamu a film is meg ők is.
2016. máj. 22. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy lehúzós kamu cég, vigyázzatok vele, senki ne fizessen nekik.
2016. nov. 26. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!