Hogyan kezdjek hozzá a modellkedéshez?
Egy ideje fontolgatom ezt az egészet, de most belevágnék. Alaposan utánaolvasgattam a témának, látom az árnyoldalait, de még több előnyét. A méreteim megvannak, elég magas és vékony vagyok ahhoz, hogy ezzel ne legyen probléma, az arcom alakítható. Kiskorú vagyok. Az egészet munkaként fognám fel, nem azt látom benne, hogy milyen jó, lesznek szép képeim, hanem a munkalehetőséget, és esélyeket.
Kerestek már ügynökségtől, de valahogy sosem mentem el sehová, eddig nem éreztem magam elég érettnek.
A kérdést azért írtam ki, mert rettenetesen megoszlanak a vélemények arról, hogy hol és hogyan kell belevágni a dologba. Nem a szóbeszéd érdekel, én is tudom, hogy a szerencsén múlik az egész, meg hogy mindenkit csak le akarnak húzni egy rakás pénzzel. Olyan emberektől szeretnék véleményt, akiknek tapasztalatuk van a szakmában.
Egyéb vélemények is érdekelnek, ki mit gondol a modellvilágról.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
(Nem szeretném, ha félreértenétek, nem azt gondolom, hogy tökéletes jövő vár rám modellként, csak szeretném magamat kipróbálni. Ennyi egóm nincs, sőt...:))
köszi mindenkinek!
hát jó, akkor innentől számadatok, 181 centi vagyok, és 16 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!