Hova jelentkezzem, mint modell?
21 éves lány vagyok. 175 cm és 53 kg.
Szeretnék modellkedni, de még nem jött össze semmi.
Több helyre is elküldtem a legjobb képeimet, de semmi.
Mindenki a környezetembe azt mondja, hogy modellkednem kellene, de úgy néz ki, hogy nem olyan könnyű.
Hova adjam be a jelentkezésemet, ahol elfogadják a kezdők jelentkezését és a hely is megbizható
Nálam lehet jelentkezni, a "castingot" is én tartom:P
Viccen kívül, személyesen próbáltad? Ha semmit nem reagáltak a képeidre, az nem sok jót jelent. A modellkedéshez nem elég szépnek lenni, különleges arcformákat stb. keresnek.
Bárhol azonnal kapnak az alkalmon, ha valóban szép és különleges vagy. De ha a legjobb képeid láttán semmi reakció, akkor sajnos nem hiszem, hogy több lennél egy átlagos lánynál. Azokból nagyon sok a jelentkező, de nem olyanok kellenek modellnek.
Emellett ha komolyan gondolod a dolgot, akkor érdemesebb személyesen bemenni az ügynökségekhez és úgy jelentkezni.
Lehet, hogy egyik ügynökség sem látott bennem fantáziát, nem tudom.
De az biztos hogy a környezetemben mindenki értetlenül vitatja azt hogy miért nem vagyok modell, amikor arcban és testben is passzolnék.
Én 180 centi voltam és 56 kiló, nekem is mindenki azt mondta, hogy menjek modellkedni, illetve mindenki azt kérdezte, hogy ugye modellkedem.
Sosem értettem, mivel egyértelműen tudom, hogy nem vagyok modellnek való. Nincs különleges arcom stb.
Szóval, ha elküldted a portfóliód több helyre és nem jeleztek vissza, akkor valószínű, hogy nem látnak benned fantáziát.
www.allisfashion.com
Ezen az oldalon reklámfelületet biztosíthatsz magadnak =), aztán hátha valaki ügynökségnek megtetszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!