Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért szeretne minden másoik...

Miért szeretne minden másoik lány modell lenni?

Figyelt kérdés
Engem ugyan nem zavar, semmi közöm hozzá, csak a dolog miértjére vagyok kíváncsi.

2012. júl. 24. 19:36
 1/7 A kérdező kommentje:
elnézést: második
2012. júl. 24. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert az bejön a pasiknak, hisz 190 cm-esek, és 35 kg-osok (jó, ez erős túlzás volt) és ez az elvárás.
2012. júl. 24. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem szeretnék modell lenni, de csak azért, mert rólam már készült pár fotó, és tudom milyen fárasztó ez, többet nem is kérek ebből.

Ugyan a modell lányok jól keresnek, ha jól megy nekik, viszont gondolom nem értik ennek a hátulütőjeit. Ezeknek a lányoknak egy-egy fotózásra akár 50-100km-t is kell utazniuk, és nem jár értük a ház elé limuzin, természetesen a fotózás helyszínére kipihenten, frissen és mosolygósan kell érkezni, hogy jó képek szülessenek. Na meg nem a fotós állít be a pózba, amiben fotóz, neked kell ügyeskedni.

Ezek a lányok csak azt akarják, hogy mindenki szépnek lássa őket, újságokban legyenek benne meg híresek legyenek, de mondanom sem kell, nem ez az élet fő célja, szerintem fontosabb, hogy valakinek szerető családja legyen. Na meg arra sem gondolnak, hogy a kritikusok keményen leszólnak valakit, ha éppen nekik nem tetszik egy-egy fotó.

2012. júl. 24. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosan azért mert szeretnének szépek lenni vagy pedig megmutatni azt hogy ők hú de szépek...
2012. júl. 24. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

1: apuci, anyuci, a nyalós barátnők elhitetik vele, hogy elég szép és megfelelő ehhez, miért ne?

2: mert csak azt látják, hogy szép lányok, meg utazás, csillogás, a legdrágább ruhák, stb. Meg mert minden sarkon van egy ügynökség, facén szerintem mindenki kap havi 2-3 ilyen levelet, hogy "fotós vagyok, ráakadtam a képeidre, alkalmasnak látszol, gyere próbáld ki magad." (én legalábbis mindig kapok csomó ilyet, pedig már korban nem vagyok a célközönség, képzelem a tizenévesek hány ilyet kapnak.) Persze ez csak a lehúzásról szól, de a gyerekek aztán baromi könnyen vannak a szüleik pénzével mostanában.

Na meg azt sem tudják, hogy ahhoz 2-3 nyelven kell egész jól beszélni, folyton ügyelni az alakodra, nem nézhetsz ki úgy, ahogy akarsz, eleinte rengeteg a kiadás, mellette csinálni a sulit horror, és a szupermodellségre az esélyük... nos igen, na meg hogy a kritikát tűrni kell, mert azt rendesen kap az ember, és ahhoz képest a legtöbb gyik.hu kritika kismiska.

De hát majd belátják, amíg nem az én pénzem bánja, nekem mindegy. :D Én addig ajánlgatom a fotós barátnőmet, legalább neki jó legyen. :D A kislányoknak meg lesz egy pár szép képük facére. :D

2012. júl. 24. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, egy casting kemény, nem egyszer megkapják a magukét egy-egy megrendelőtől a modellek, és sokat kell utazni, pózokat kitalálni/betanulni, egy munka akár több mint 24 órán át is tarthat, és nagyon kemény tud lenni. És 10 castingból ha egy-et megkapnak örülhetnek. A kufutón 1-2 számmal kisebb magassarkút is rájuk passzírozhatnak, ezért a lábuk egy fashion week után kék-zöld a lábuk. Több hónapig külföldön lehetnek és ha hazajönnek se lazíthatnak hisz formában kell maradniuk. És hosszútávú kapcsolatot eléggé nehéz fenntartani a táv miatt. De megfizetik őket ezekért. És ha valaki szereti az utazásokat, a csillogást, azt az utánozhatatlan érzést ami átjárja a testét egy fotózáson vagy a kifutón akkor az megküzd a negatívumokkal.
2012. aug. 13. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van,ahogy az előttem szóló írta!
2012. aug. 14. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!