Nikcsii. kérdése:
Visage Management árakat tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a modellkedés, arra jutottam, hogy felkeresem a Visage ügynökséget. Az árak érdekelnének, például a portfolióért kell fizetni? Vagy azért, hogy leszerződjenek velem? 16/L2012. júl. 16. 02:18
1/7 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint nem kell fizetni, és úgy hallottam, hogy a portfólió árát a majdani keresetedből vonják majd le, de nem biztos, hogy felvesznek. Küldesz képet/bemész egy meghallgatásra, és ők döntik el, hogy akarnak-e veled dolgozni. Ők elvileg Magyarország egyik legjobb ügynöksége, tehát jó helyen keresgélsz, de engem pl nem vettek fel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Igen, én is jókat hallottam az ügynökségről, szóval próba szerencse! Nem igazán vagyok jártas a szakmában, egyszer leszerződtem egy gyerekeket foglalkoztató céggel, de az egész egy nagy átverés volt, csak lehúzták az embert.
2012. júl. 16. 16:33
3/7 anonim válasza:
Hát igen, az ilyen kamucégeknek nem szabad bedőlni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, most már odafigyelek! Köszi szépen!:)
2012. júl. 19. 22:30
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezekre mindenképpen oda fogok figyelni!
2012. aug. 11. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!