Mi a véleményetek a Valentine modellügynökségről (VM model)?
Figyelt kérdés
Most jelentkeztem fényképesen és kíváncsian várom a válaszukat. Visszahívnak, vagy e-mailt küldenek? És mikor? 173cm vagyok, a méreteim, pedig: 80/61/80. Vajon megfelelek nekik?2012. jún. 21. 06:22
11/16 anonim válasza:
hát még nem voltam, a trendattack hétfőre hívott be a visage meg még nem tudom pontosan mikorra :D nem szeretnél privátban képet küldeni? vagy facebooon beszélni? kíváncsi vagyok:D
12/16 anonim válasza:
Szia! Ugye neked a méreteid 80/61/80 az utolsó kettő derék és csípő ha jól tudom viszont az elsőre nem tudok rá jönni. Most pontosan nem tudom mekkora vagyok de ilyen 170 körül lehetek. A derekamat és a csípőmet megmértem és megfelel az elvárásoknak. Amúgy én is a Valentine modellügynökséghez szeretnék jelentkezni. Esetleg ha akarsz fb-n beszélni akkor írj üzit :)
13/16 anonim válasza:
sziasztok! én minden kritériumnak megfelelek, kivéve annak, hogy a derékbőségem 69.. pedig nem is vagyok dagadt:O
de náluk a derékbőség max 62 lehet! akkor ez azt jelenti, h nem vennének fel?
14/16 anonim válasza:
utolsó, nem akarsz egy egész alakos képet küldeni magadról? erre kíváncsi vagyok:O:D nem lehet, hogy csak félremérted?
tizennyolc/nő
15/16 anonim válasza:
Na kinek mi lett ebből az egészből?:) Kiváncsi vagyok
16/16 anonim válasza:
na? sikerült? :) érdekel nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!