Modellkedni akarok, de egyetemre is kéne menni. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Jövőre már választanom kell, hogy hová menjek tovább tanulni, de az a helyzet, hogy nagyon szeretnék modellkedni is. Azonban a modellkedést még nem kezdtem el, hanem most nyáron akarok elmenni vagy az elite model lookra, vagy pedig jelentkezni valamelyik modellügynökséghez. Tudom, hogy nem leszek egyről a kettőre ismert modell, de nem tudom, hogy menjek-e egyetemre vagy főiskolára. Mert engem igazán nem érdekel semmi, csak a modellkedés vagy a divattal kapcsolatos dolgok. Csak az a baj, hogy Magyarországon már nagyon sokat kell fizetni az egyetemeken és még ráadásul a pontszámok is magasak. Ezért gondoltam még arra, hogy esetleg külföldre mennék tanulni. Szerintetek? Mit tegyek?:)2012. jún. 14. 18:12
1/2 anonim válasza:
szerintem mindenkeppen menj egyetemre! A model jovod,abszolut nem biztos,meg nem is jelentkeztel,nem is biztos,hogy tetszenel neki,es ezt most nem rosszindulatbol mondom:) vagj bele a modellkedesbe,de mindenkeppen a suli legyen az elso! Aztan ha adodnak a modellkedesben lehetosegeid,meg mindig valtoztathtasz.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké, én is gondoltam, hogy menni kéne tovább tanulni, csak az a baj, hogy nem tudom hova menjek. Ezért gondoltam arra, hogy külföldre mennék valamilyen divatsuliba, mondjuk New Yorkba. Csak nem tudom, hogy ez hogy zajlik, mármint a jelentkezés...
2012. jún. 14. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!